Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: Müpa

116 cikk 1/12 oldal

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

Az ő nevéhez kötődik a 2003-ban bemutatott Bánk bán operafilm, több portré- és dokumentumfilmet is rendezett, például Munkácsy Mihályról, Bartók Béláról és Kárpáti György vízilabdázóról.

Swing- és dzsesszkoncertekkel készül a Müpa a nyár végén

A nemzeti ünnep alkalmából dzsesszkoncertek várják a közönséget augusztus 20-án az ingyenes Jazz 0820 eseményen, míg a swingkorszakot idézi meg az augusztus 30-án és szeptember 1-jén megrendezendő New Orleans Swingfesztivál a Művészetek Palotájában (Müpa) Budapesten.

A rendezés kreatív kihívás

Kálmán Imre nagyszerű operettjeiből csendülnek fel majd dalok Balatonfüreden a 194. Anna-bálon, Káel Csaba rendezésében.

Ma kezdődik az Armel Operafesztivál

Az Izlandi Operaház Brothers című előadásával ma kezdődik és szombatig tart az idei Armel Operafesztivál, amelyen öt produkciót láthat a közönség.

Dzsesszparádé kezdődik a Müpában

Eseménydús dzsesszévadot zár a budapesti Művészetek Palotája. Tíz napon belül három olyan kiemelkedő művész lép a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem és a Fesztivál Színház színpadára, akik a világ minden részén a közönség kedvencei közé tartoznak.

Ismét Hey, June! fesztivál a Müpában

A Zagar, a Mörk, a Kistehén, Csemer Boggie és a 30Y ad koncertet a Hey, June! idei sorozatában. A Müpa 2010-ban indult nyárindító könnyűzenei fesztiválja idén június 17-től 25-ig tart – közölték a szervezők az MTI-vel.

A végzet mindig beteljesedik

A Budapesti Wagner-napok emblematikus produkciója, a Ring-tetralógia felfrissített változatban tér vissza a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermének színpadára.

Többnapnyi játék a gyermekek ünnepére

Jó lehet mostanság gyereknek lenni – ötlik fel az emberben, ha látja az idei gyermeknapi programkínálatot. Ugyanis mostanában ez már nem csupán egy lufis délután vattacukorral vagy fagyival.
116 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.