Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: muszlim

94 cikk 1/10 oldal

Srebrenica, huszonnégy évvel később

A hétfőn indult békemenet mintegy hatezer résztvevője is megérkezett. A világ minden tájáról érkező résztvevők hétfőn indultak, 110 kilométert tettek meg három nap alatt.

Három csapás vár a téveszmék ideológusaira

A titkosszolgálatok világában azt mondják: mielőtt behatolok egy célobjektumba, tudnom kell, hogyan jövök ki onnan. A politika világában ez annyit tesz, a döntéseket hatáselemzés kell hogy megelőzze.

Névleg sem integrálódik a muszlim

Kijózanító számok kerültek napvilágra: a keresztényeknél sokkal jobb demográfiai mutatókkal rendelkező arab-muzulmán családoktól teljesen idegen a francia keresztnévadás.

Párbeszédre hívott Ferenc pápa

Jézus hegyi beszédének felidézésével igyekezett kedden nyomatékot adni Ferenc pápa annak az üzenetének, hogy vallásközi párbeszédre van szükség a nemzetközi konfliktusok elhárításához.
94 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.