Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: muszlim

13 cikk 1/2 oldal

Dobrev a papok hatalmától retteg

A DK képviselője bolsevik kommunista időket idézve keresztény vallási fundamentalizmusról beszélt, miközben pártja nem ismeri el az iszlám erőszakos voltát.

Új Európát alakít ki a bevándorlás

A németországi Hannoverben egy török bevándorló fiát, Belit Onayt választották polgármesternek, aki a Zöldek színeiben indult a megméretésen.

Mi van akkor, ha megtörténik a valóság?

A címben szereplő kérdés elsőre ellentmondásosnak tűnő gondolatára épít Laurent Obertone ultrarealista regénye, a Gerilla. A helyszín Franciaország. És, hogy mikor? Valamikor a jelen közelében.

Srebrenica, huszonnégy évvel később

A hétfőn indult békemenet mintegy hatezer résztvevője is megérkezett. A világ minden tájáról érkező résztvevők hétfőn indultak, 110 kilométert tettek meg három nap alatt.

Három csapás vár a téveszmék ideológusaira

A titkosszolgálatok világában azt mondják: mielőtt behatolok egy célobjektumba, tudnom kell, hogyan jövök ki onnan. A politika világában ez annyit tesz, a döntéseket hatáselemzés kell hogy megelőzze.

Névleg sem integrálódik a muszlim

Kijózanító számok kerültek napvilágra: a keresztényeknél sokkal jobb demográfiai mutatókkal rendelkező arab-muzulmán családoktól teljesen idegen a francia keresztnévadás.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …