Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: mvm csoport

13 cikk 1/2 oldal

MVM ZENERGIA – játék és ragyogás (x)

Az MVM ZENERGIA koncert ereje nemcsak abban áll, hogy széles közönség számára teszi elérhetővé a zene örömét és a legnagyobb művészeink előadásainak erejét, hanem jótékonysági rendezvény is egyben.

Az MVM tulajdonába került a Nemzeti Közművek

A magyar állam az MVM egyedüli részvényeseként az NKM-ben meglévő kisebbségi részesedésével megemelte az MVM alaptőkéjét – közölte tegnap a villamosenergetikai társaság.

Új napelemparkot adtak át Pakson

Ismét átrendeződött az ország legnagyobb napelemparkjainak rangsora: a listavezető már a 20,6 megawatt (MW) beépített kapacitású paksi fotovoltaikus létesítmény.

Átadták az ország egyik legnagyobb naperőművét Pakson

Mintegy 8500 háztartás, azaz több mint 20 ezer ember villamosenergia-ellátását biztosítja a 9 milliárdos költséggel készült paksi naperőmű, melynek ünnepélyes avatását kedden tartották.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.