Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: nato

959 cikk 1/96 oldal

Fegyverüzletre készül Washington és Budapest

Magyarország egy új, közepes hatótávolságú légvédelmi rendszert kíván beszerezni, és előrehaladott tárgyalásokat folytat erről az amerikaiak­kal is, vagyis a lehetséges beszállító Raytheonnal.

Kína a sarkkörön is terjeszkedne

Oroszország és Kína szándékaira figyelmeztetett tegnap az Északi-sarkvidéki Tanács csúcstalálkozóján Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

Feszültebb az amerikai–török viszony

Törökország az amerikai rosszallás ellenére sem hagy fel a Ciprus kizárólagos gazdasági övezetének részeként számon tartott tengeri területeken megkezdett próbafúrásokkal.

Másfél év munkája van a meghívóban

A szerdán érkezett meghívó kézbesítését egy vezető diplomatánk szerint felgyorsította a két ország nemrég aláírt védelmi együttműködési megállapodása és hazánk Izrael-barát politikája.
959 cikk 1/96 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.