Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 17., szerda, Endre, Elek napja

Címke: nato

979 cikk 1/98 oldal

Stoltenberg: Európa biztonsága forog kockán

Európa biztonsága forog kockán, miután Oroszország kilépett a közepes hatótávolságú nukleáris fegyverek leszereléséről szóló nemzetközi megállapodásból, az INF-szerződésből, és ha Moszkva nem enged, akkor az kevesebb mint egy hónapon belül a szerződés végét jelenti – figyelmeztet a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lap hétfői kiadásában megjelent írásában Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.

Szankciók követhetik az orosz haditechnikát

Megérkeztek pénteken Ankarába az orosz Sz–400-as rakétavédelmi rendszer első alkatrészei; erről a török védelmi minisztérium számolt be Twitter-üzeneté­ben.

Vége a globális biztonságnak?

A NATO–Oroszország Tanács ülésével egy időben hadgyakorlatot kezdett tegnap az orosz hadsereg a Fekete-tengeren, ahol javában zajlik egy NATO-hadgyakorlat.

Az Irán elleni stratégia

Az igazi konfliktus nem Irán és az Egyesült Államok között húzódik, hanem a szunnita Szaúd-Arábia és a síita Irán a szemben álló fél.
979 cikk 1/98 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.