Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: NB I

303 cikk 1/31 oldal

Nem mind arany, ami talján

A körítés már nem hogy NB I-es, hanem a Premier League színvonalát súrolja a Honvédnál. Látszik, hogy egy korábbi kereskedelmi televíziós sztárriporter kezeli a klub kommunikáció­ját.

Békekötés helyett szakítás

Lanzafame a Fraditól visszatérhet a Honvédhoz. A két klub egyelőre nem erősítette meg és nem is kívánta kommentálni az értesülést, de egyre több erre utaló jel is akadt az elmúlt napokban.

Rajt Vaduz és Craiova árnyékában

AZ NB I nyitánya csonka lesz, mivel a Bajnokok Ligája-selejtezőben érdekelt címvédő Ferencváros és a legutóbb bronzérmes Debrecen rangadóját elhalasztották.

Szájzár

A Kisvárda NB I-es labdarúgócsapatának kapusa csak háromhetes késéssel futott be Várdára, Révész Attila sportigazgató addig Facebook-bejegyzésekből tudhatta, hogy kapusa él, sőt virul is.

Most már nem a Mecsek alja

Meglehet, évek múlva, amikor a PMFC éppen az európai kupaindulást jelentő pozícióért harcol a labdarúgó NB I-ben, 2019. június 22-ét az új időszámítás kezdőnapjaként említik majd a patinás baranyai klubnál.

Böde Dániel Pakson folytatja pályafutását

A 25-szörös válogatott labdarúgó elmondta: játszani akar, de nem negyedórákat. – A kevesebb lehetőség nekem kevés. Többet érzek még magamban – tette hozzá.
303 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.