Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: nélküled

12 cikk 1/2 oldal

A karanténslágerek divatja és a magyar megmaradás ügye

Az Orbán Viktor Facebook-oldalán megjelent Nélküled egyetlen betű változtatás nélkül, a járvány idején is alkalmas az összefogás új himnuszává válni. A dal egy nemzetépítő akarat szószólójává lett.

Egyetlen magyar sincs egyedül!

Orbán Viktor vasárnap délután videót tett közzé a Facebook-oldalán. A klipben feltűnik Dzsudzsák Balázs és Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint több klub szurkolója is.

Ismerős arcok

Magyarország trianoni megcsonkításának voltak előnyei is számunkra, tájékoztatja az Élet és Irodalom olvasóit Gyáni Gábor történész.

Schilling a gáton

Tavaly tavasszal az elkeseredett Schilling veretes kiáltványban közölte: távozik az országból, mert neki már sok, hogy megint a jobboldal győzött. Pechünkre most megint itt van.

Fellázadt a független média!

A futball igazán alantas szórakoztatása a népnek, és kár ebbe ennyi pénzt tömni, hiszen a mindig független, objektív médiumok jobb helyet is tudnának a pénznek.

Sajtóklub: A Nélküled című dal az összetartozás himnusza

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ismerős Arcok Nélküled című dala az összetartozás himnusza, de a Puskás Aréna avatóján bebizonyosodott, hogy bizonyos személyekre, nevezetesen az idegen szívűekre semmi szükség ebben az összetartásban – hangzott el Sajtóklub című műsorunkban. Ezúttal Huth Gergely, Bencsik András és Szentesi Zöldi László elemezték az elmúlt napok történéseit Bayer Zsolt műsorvezetése mentén.

Telt ház a Puskás Aréna avatásán

Több mint 65 ezer néző egy magyarországi labdarúgó-mérkőzésen… Azt hittük, ilyesmi már nem fordulhat elő a mi életünkben, aztán tegnap mégis megtörtént.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …