Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 19., péntek, Emília napja

Címke: németország

4007 cikk 1/401 oldal

Egyre nő a migrációs nyomás Európában

A wiesbadeni Szövetségi Statisztikai Hivatal beszámolt a 2018-as bevándorlási adatokról, amelyek töretlen migrációs nyomásról árulkodnak

A kioktatás

Évszázados tradíció, hogy a „Nyugat” mindig is lekezelte a kelet-európai országokat. Nemcsak kioktatnak, de a „rossz tanulókat” meg is leckéztetik a politikai nyomásgyakorlás eszközével.

Tavaly is emelkedett a regisztrált menedékkérők száma Németországban

A 2017-es 5 százalékos emelkedés után 2018-ban ismét 6 százalékkal, 1 781 750-re nőtt a regisztrált menedékkérők száma Németországban, ami a növekedési ütem stabilizálódását jelzi a 2014-2016-os csúcsidőszak után – közölte csütörtökön a wiesbadeni német Szövetségi Statisztikai Hivatal, a Destatis.

Most sem remegett Angela Merkel keze

A német kancellár az állapotát firtató kérdésekre korábban azt mondta: „Tisztában vagyok a hivatalommal járó felelősséggel, és ennek megfelelően óvom az egészségemet.”
4007 cikk 1/401 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.