Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: németország

828 cikk 1/83 oldal

Szigorú korlátozásokat vezet be Németország a mezőgazdasági idénymunkásokra

Feloldják a koronavírus-járvány miatt márciusban elrendelt teljes tilalmat és az ágazat munkaerőigénye miatt szigorú szabályok mellett mégiscsak engedélyezik több tízezer külföldi mezőgazdasági idénymunkás beutazását Németországban a szövetségi belügyminisztérium és a mezőgazdasági és élelmezési minisztérium csütörtöki megállapodása szerint.

Németországban még mindig lassú a vírus terjedése

Németországban továbbra is viszonylag lassú ütemben emelkedik az új típusú koronavírussal (SARS-CoV-2) bizonyítottan fertőzöttek száma, a vírus okozta betegség (Covid-19) halálos áldozatainak száma viszont egyre nagyobb mértékben emelkedik.

Bíznak a kormányokban

Emmanuel Macron francia elnök két éve, Boris Johnson konzervatív pártja pedig majdnem száz éve nem volt ennyire népszerű, mint a koronavírus-járvány közepette.

Tömegesen tesztelnek a németek

Egy friss felmérés szerint a lakosság 89 százaléka elégedett eddigi teljesítménnyel, és ez a pártok népszerűségét mérő közvélemény-kutatásokból is visszatükröződik.
828 cikk 1/83 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …