Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: németország

4149 cikk 1/415 oldal

Hitlerezés a ZDF-nél

A migrációs válság kezdetéről készült, ellentmondásos Merkel-film után két héten belül másodszor futott skandalumba a német közmédia.

Csakis a Kenya-koalíció jöhet szóba

Két héttel a tartományi választások után hétfőn megkezdődtek Drezdában a szondázónak nevezett előzetes egyeztetések egy új koalícióról, amely a következő öt évben irányíthatja Szászországot.

Az elmélethez igazított tények

A ZDF bemutatta A döntés órái – Angela Merkel és a menekültek című dokumentumfilmjét. A rendező manipulatív alkotómódszere és Angela Merkel kozmetikázása szinte önmagától lepleződik le.

Repülő idő

Németországban rendkívüli népszerűségnek örvendenek a történelmi repülőgépek, nem véletlenül itt rendezik meg hosszú idő óta Európa legnagyobb oldtimer repülőgép fesztiválját, a Hahnweidét.

Nagyon megosztott a német társadalom a migráció miatt

Ma a német társadalom körülbelül 30 százaléka nem német származású, és az országba érkező migránsoknak csupán a 2 százaléka tud valamennyire németül – tájékoztatott Nógrádi György.
4149 cikk 1/415 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.