Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: németország

576 cikk 1/58 oldal

A választók megelégelték a berlini nagykoalíciót

Az Allensbach Intézet közvélemény-kutatása szerint négy év alatt 80 százalékról 57 százalékra csökkent azoknak az aránya, akik úgy vélik, Németország egyik erőssége a politikai stabilitása.

Globál: Németország új kvótatervvel áll elő jövőre

A Horst Seehofer vezette belügyminisztérium olyan javaslatot dolgozott ki, amely részben megváltoztatná azt a gyakorlatot, ahogy az EU-ban kezelik a gazdasági bevándorlást – hangzott el a Hír TV műsorában.

Afrikát célozza Berlin nagyhatalmi politikája

Második alkalommal rendezik meg a Németország-Afrika csúcstalálkozót, az esemény Berlin ambícióit jelzik a kontinensen. Merkel a befektetések ösztönzését politikai feltételekhez kötné.

Folytatódik a német sikersorozat

A hétvégén további öt válogatott váltotta meg a belépőjét a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság 24-es döntőjére: Ausztria, Németország, Hollandia, Horvátország és a címvédő Portugália.
576 cikk 1/58 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …