Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: Nemzeti Választási Iroda

51 cikk 1/6 oldal

Ismét választanak Kisberényben és Taranyban vasárnap

Újra az urnákhoz járulhatnak a választópolgárok Somogy megye két településén vasárnap: jogszabálysértés miatt Kisberényben a polgármester- és a képviselő-választást, Tarany 1-es szavazókörében a polgármester-választást kell megismételni – adta hírül honlapján a Nemzeti Választási Iroda (NVI).

Választási eredmények, részeredmények

Az este 19 órás urnazárást követően a Nemzeti Választási Iroda elkezdte közzétenni az önkormányzati választások első részeredményeit, amelyeket cikkünkben tesszük közzé.

Megvannak a 15 órás részvételi adatok

15 óráig a szavazásra jogosultak 34,69 százaléka (2 784 346 szavazó) járult az urnákhoz, Budapesten pedig a szavazók 36,37 százaléka, 497 525 választópolgár adta le szavazatát.

Megérkezett az első részvételi adat

A fővárosban a szavazók 0,92 százaléka, 12 555 választópolgár adta le szavazatát 7 óráig. A megyék közül a részvételi arány 7 órakor Békés megyében volt a legmagasabb, 1,35 százalék.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …