Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Nemzetközi Valutaalap

15 cikk 1/2 oldal

Csökkent az olasz GDP a negyedik negyedévben

Csökkent Olaszország gazdaságának teljesítménye a tavalyi negyedik negyedévben a belső kereslet gyengesége miatt, meglepve ezzel az elemzőket.

IMF: javultak a globális gazdaság kilátásai

A globális gazdaság kilátásai jelentősen javultak az elmúlt hónapokban – mondta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője az 50. davosi Világgazdasági Forum pénteki zárónapján.

Újabb elismerést kapott a magyar gazdaság

A jelenlegi lassuló globális környezetben a magyar gazdaság növekedése továbbra is várakozáson felüli, Európa egyik leggyorsabb ütemű bővülését mutatja – olvasható a Nemzetközi Valutaalap jelentésében.

Rontotta világgazdasági növekedési előrejelzését az IMF

Tovább rontotta idei és jövő évi világgazdasági növekedési előrejelzését korábbi prognózisaihoz képest a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden publikált legfrissebb World Economic Outlook (WEO) jelentésében.

Devizakorlátozás, de meglehet, már későn

Drasztikus lépést jelentett be Argentína piacbarát elnöke: Mauricio Macri a devizavásárlások korlátozásával akarja megelőzni a peso újabb súlyos leértékelődését.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …