Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: Nemzetközi Valutaalap

75 cikk 1/8 oldal

Devizakorlátozás, de meglehet, már későn

Drasztikus lépést jelentett be Argentína piacbarát elnöke: Mauricio Macri a devizavásárlások korlátozásával akarja megelőzni a peso újabb súlyos leértékelődését.

Carney-t emlegetik Lagarde utódjaként

Német lapértesülések szerint Franciaország és Németország megegyezett, hogy Mark Carney, a brit jegybank kormányzója lesz a Nemzetközi Valutaalap új vezérigazgatója.

A világtársadalom liberális víziója

Szét kell verni azokat a közösségi formákat, amelyek évszázadokon, sőt évezredeken keresztül közös identitású, összetartó és egymással szolidáris csoportokra tagolták az emberiséget.

Athén az euróövezet éllovasai között

Görögország a gazdasági növekedés korszakába lépett, s ez az euróövezet legjobban teljesítő tagjai közé helyezi a balkáni országot, áll a Nemzetközi Valutaalap (IMF) legfrissebb országjelentésében.
75 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.