Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: nevelés

12 cikk 1/2 oldal

Hét perc figyelem naponta

Otthonról kapott belső tartás hiányában a fiatalok nem az értelmes munkában és a jó emberi kapcsolatokban keresnek megoldást az életükre, hanem italban, drogban és örökös bulizásban.

Luxuspokol a kincstár körül

Ha összefoglaljuk a nyelvünkbe épített fontos magyar tulajdonságokat, szembeötlik a kedély és az ötletesség, ami tanulékonnyá, derűssé és eszessé teszi a magyarokat.

Alapértékek a nevelésben

Simicskó István tájékoztatása szerint az első öt vidéki honvédelmi sportközpontra már kiírták a kivitelezői közbeszerzést, az építkezések ősszel kezdődhetnek meg.

Mese

John Locke angol filozófus váltig állította: a csecsemő lelke tiszta lap – tabula rasa –, és a lapot majd a gyermek tapasztalatai írják tele, az, amit lát, hall, érez.

Több mint félmilliárd forintból épül óvoda Egerben

Félmilliárd forintot meghaladó összegből száz gyermek befogadására alkalmas óvoda épül Egerben, az év elején kezdődött kivitelezés várhatóan még idén befejeződik – tájékoztatta a megyeszékhely polgármestere szerdán az MTI-t.

Újabb programok az egészségtudatos nevelésért

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány huszonegy egészségfejlesztő projektet díjazott, amelyek segítik a kicsiket abban, hogy természetessé váljon az egészségtudatos életmód.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …