Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Címke: NMHH

44 cikk 1/5 oldal

Csomagár-összehasonlító oldal segít eligazodni a karácsony előtti rendelésözönben

Az európai országok közötti csomagküldés árait átlátható módon foglalja össze az Európai Bizottság weboldala, ahol a legnépszerűbb európai csomagkézbesítési szolgáltatások tarifáit lehet összehasonlítani. Az oldal nemcsak a fogyasztóknak, de a kis- és középvállalkozásoknak is hasznos lehet, különösen a karácsonyi ajándékrendelések csúcsidőszakában – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az oldal linkje egyébként a hatóság honlapjáról is elérhető.

Hírközlési Hatóság: A mobilnetforgalom 95 százaléka már 4G-n zajlik

Tovább erősödött a 4G-hálózatok jelentősége, 2019 második negyedévére a mobilinternet-forgalom több mint 95 százaléka, míg a belföldön indított hívásforgalom 17 százaléka már 4G-hálózaton zajlott, előbbi 1,4 százalékponttal, utóbbi 5 százalékponttal nagyobb a 2018 év végihez képest – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss mobilpiaci jelentéséből.

NMHH: új tagokat vár a Közszolgálati Testület

Azok a szervezetek, amelyek a Közszolgálati Testületbe tagot kívánnak delegálni, 2020. január 24-ig jelentkezhetnek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) – közölte az intézmény kommunikációs osztálya szerdán az MTI-vel.

Médiatanács: Jövőre is 1,3 milliárd forintot nyerhetnek el a médiaszolgáltatók támogatásra

Jövőre is 1,3 milliárd forint pályázati forrást nyerhetnek el a helyi, körzeti és kisközösségi médiaszolgáltatók a Magyar Média Mecenatúra Programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése alapján. A grémium e heti ülésén elfogadta az új reklámszpotokról szóló tanulmányt is, amely szerint egyre több a gyógyszerreklám.

Karas Monika lesz a BEREC egyik alelnöke

Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke jövőre az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) egyik alelnöke lesz.

Több mint 46 millió forintos fejlesztési támogatásról döntött a Médiatanács

A közösségi televíziók és rádiók műszaki fejlesztésére kiírt idei mecenatúra pályázat első fordulójának nyertesei a támogatásokat stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli, illetve a médiaszolgáltatáshoz szükséges informatikai eszközök vásárlására fordíthatják.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …