Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 7., szombat, Ambrus napja

Címke: NMHH

41 cikk 1/5 oldal

Hírközlési Hatóság: A mobilnetforgalom 95 százaléka már 4G-n zajlik

Tovább erősödött a 4G-hálózatok jelentősége, 2019 második negyedévére a mobilinternet-forgalom több mint 95 százaléka, míg a belföldön indított hívásforgalom 17 százaléka már 4G-hálózaton zajlott, előbbi 1,4 százalékponttal, utóbbi 5 százalékponttal nagyobb a 2018 év végihez képest – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss mobilpiaci jelentéséből.

NMHH: új tagokat vár a Közszolgálati Testület

Azok a szervezetek, amelyek a Közszolgálati Testületbe tagot kívánnak delegálni, 2020. január 24-ig jelentkezhetnek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) – közölte az intézmény kommunikációs osztálya szerdán az MTI-vel.

Médiatanács: Jövőre is 1,3 milliárd forintot nyerhetnek el a médiaszolgáltatók támogatásra

Jövőre is 1,3 milliárd forint pályázati forrást nyerhetnek el a helyi, körzeti és kisközösségi médiaszolgáltatók a Magyar Média Mecenatúra Programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése alapján. A grémium e heti ülésén elfogadta az új reklámszpotokról szóló tanulmányt is, amely szerint egyre több a gyógyszerreklám.

Karas Monika lesz a BEREC egyik alelnöke

Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke jövőre az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) egyik alelnöke lesz.

Több mint 46 millió forintos fejlesztési támogatásról döntött a Médiatanács

A közösségi televíziók és rádiók műszaki fejlesztésére kiírt idei mecenatúra pályázat első fordulójának nyertesei a támogatásokat stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli, illetve a médiaszolgáltatáshoz szükséges informatikai eszközök vásárlására fordíthatják.

Amerikai film vezeti a népszerűségi listákat a magyar mozikban

A legtöbb nézőt a Bosszúállók: Végjáték című film vitte a magyar mozikba 2019 második negyedévében. A legnagyobb nézőszámú első tíz film közül kilenc amerikai produkció volt – közölte az MTI-vel az NMHH Kommunikációs Igazgatósága szerdán.

NMHH: Három szolgáltató vehet részt a 5G frekvenciaárverésen

Három jelentkezőt, a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t vette árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az 5G frekvenciák értékesítési tenderén – közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …