Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja

Címke: nők

105 cikk 1/11 oldal

Új úton a Sopron

A Sopron Basket női kosárlabda csapatának kerete a nyáron nagyon átalakult, új célokkal és új edzővel készül a bajnoki rajtra.

Amikor a nőnek szürkének kellett lennie

Az Álomszövők – Nőnek lenni a Kádár-korban abba a gazdag, személyes ismeretanyagba gyökerezik, amelyhez a szerző a Nők Lapjánál töltött két évtized alatt jutott hozzá.

A női focibírótól a numerus claususig

Éppen azok, akik a nemek közti különbségek eltörléséért küzdenek szilajul, miért húzzák a lehető legélesebb választóvonalat nő és férfi közé akkor, amikor érdekeik és érveik úgy kívánják?

Sastin Marianna ötödik lett a birkózó-vb-n

Sastin Marianna elveszítette pénteki helyosztóját, így az ötödik helyen végzett a nők 62 kilogrammos kategóriájában a nur-szultani olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.

Kicsomagolt diktatúra

Kormos Valéria könyvében – melynek címe és borítója is szimbolikus – kicsomagolja a legvidámabb barakk gondosan becsomagolt diktatúráját.
105 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …