Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: nők

194 cikk 1/20 oldal

Nem nemi kérdés itthon a bér

Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő kiemelte: megtéveszti a közvéleményt az a politikus, aki azt állítja, az uniós statisztikai hivatal módszerével mért nemek közti fizetéskülönbség eltűnhet.

Szilágyiék már nem számolgatnak

A kvalifikációs rangsorban második helyen álló kardcsapatunk bejutott a legjobb négybe, az oroszok és a franciák pedig nem, így az utolsó világkupa előtt már matematikailag is meglett a tokiói kvótánk.

Brüsszel mégis hazánkra erőltetné a genderelméletet

Az Európai Bizottság továbbra sem tett le arról, hogy a tagállamokra kényszerítse az isztambuli egyezményt, amely csak a hivatalos meghatározása szerint szól a nőket ért erőszak elleni fellépésről.

Elmarad a női jégkorong világbajnokság

A 10 csapatot felvonultató elit vb-n első ízben vett volna részt a magyar női válogatott, amely tavaly Budapesten harcolta ki a feljutást.

Nőnek lenni kiváltság

Egy olyan Magyarországért dolgozunk, ahol lehetséges az, hogy egy nő átélhesse az anyaság semmihez nem fogható csodáját úgy is, hogy közben nem kell feladnia munkáját, szakmai álmait, karrierjét.

Debrecen büszkesége célba vette Tokiót

Battai Sugár Katinka a magyar kardvívás egyik nagy ígérete és bár még csak 16 éves, tavaly decemberben már két világkupa-viadalon is tagja volt a magyar felnőtt válogatottnak.
194 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …