Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: Nyílt Társadalom Alapítványok

10 cikk 1/1 oldal

Egy húron pendül a tőzsdemilliárdossal az ellenzék

A Soros által biztosított 18 milliárd dolláros anyagi háttérrel működő, a nyílt társadalom ideológiáját terjesztő alapítvány elítéli a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar törvényt.

A hálózat, amely eldönti, ki jó és ki rossz

Ha végignézzük a legnagyobb ismertséggel bíró nemzetközi rangsorokat, akkor érdekes módon az esetek közel kétharmadában találunk valamilyen kötődést a Nyílt Társadalom Alapítványok Soros-hálózatához.

A milliárdos bevándorlópártiak zsebébe tömte a pénzt

Az olasz törvények a bevándorlók számára kedvező reformjának elősegítésére adtak még tavalyelőtt 299 ezer dollárt (mai áron 89 millió forintot) a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítványok.

Veszélyes viccegyletek

Komolynak éppen nem mondható, de bizonyos körök számára feltétlenül mértékadó – e két dolog a baloldalon gyakran elválik egymástól – szervezetet marasztalt el a bíróság néhány hete.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …