Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: országgyűlés

232 cikk 1/24 oldal

Feltételesen sem szabadulhat a gyilkos

Szigorítana az Igazságügyi Minisztérium a törvényeken, ne lehessen feltételes szabadságra bocsátani olyan elítéltet, aki szándékosan más életére tört. A javaslat tavasszal kerül a parlament elé.

Liberális perlési politizálás, állj!

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége csalódott amiatt, hogy a kezdeményezésükre elindított 7. cikkely szerinti eljárásnak nincs eredménye.

Egyre több pénz marad a magyar családoknál

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta, hogy a baloldal az Országgyűlésben számos, a családokat és a vállalkozásokat segítő adócsökkentési javaslatot nem támogatott,

Megszavazták a bírók és ügyészek béremelését

Áder János államfő szerint a most elfogadott törvény kiemelt célja a közigazgatási eljárásokra vonatkozó egységes, és az alaptörvénnyel összhangban álló bírói joggyakorlat kialakítása.

Dömötör Csaba: Most lapulnak a címeres jogvédők

A Gothár-ügy, a bírók és az ügyészek fizetésemelését célzó kormányzati törvényjavaslat, illetve az egészségügy helyzete került terítékre az Országgyűlésben a napirend előtt.

Hazánkat erősítő döntéseket hoztak

A magyar kormány mindhárom fontos céljában előre tudott lépni az Ország­gyűlés őszi ülésszakában – jelentette ki a Magyar nemzetnek Hollik István kormányszóvivő.
232 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …