Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: Portik Tamás

157 cikk 1/16 oldal

Megúszták Gyárfás Tamás zsarolói

Megszüntette a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Gyárfás Tamás megzsarolásával gyanúsított Jozef Rohác és szlovák társa, Imrich. K. ellen.

Parancsra állították le a Fenyő-ügyet

Soha, egyetlen pillanatban sem merült fel, hogy Fenyő János meggyilkolásához orosz vagy ukrán bűnözőknek közük volna vagy hogy üzletelt volna velük – mondta a nyomozást ismerő informátorunk.

Bíróságról bíróságra járhat Portik Tamás

A Fővárosi Főügyészség felbujtóként előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolta meg a Lakatos Csaba fogathajtó elleni 1996-os merénylet miatt.

Bíróság elé áll Gyárfás Tamás

Hiába bízott abban Gyárfás Tamás, hogy nem jut el vádemelésig az ellene indult büntetőeljárás, az ügyészség felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberöléssel vádolta meg a sportvezetőt.

Vádat emeltek Gyárfás Tamás ellen

Felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat ma a Fővárosi Főügyészség Gyárfás Tamás ellen – közölte a Magyar Nemzettel Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

Perújítással folytatódik a Fenyő-ügy

Portik számára az ügynek nem csekély tétje van. Amennyiben a perújítás során bizonyítottnak látják a bűnösségét, életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat.
157 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.