Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: Portik Tamás

36 cikk 1/4 oldal

Inog a bérgyilkos Rohác vallomása

Információink szerint megnőtt a külföldi és magyar bűnözői körök érdeklődése Portik Tamás és társai perújítása iránt, így Portik csak zárt távközlési rendszeren figyelheti a tárgyalás menetét.

Tizenkét évet kaphat Gyárfás

Beismerő vallomása esetén 12 év fegyházat kapna Gyárfás Tamás. A Fővárosi Főügyészség ezt az ítéletet fogja javasolni a Fenyő János megöletése miatt a sportvezető ellen induló per előkészítő ülésén.

Megúszták Gyárfás Tamás zsarolói

Megszüntette a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Gyárfás Tamás megzsarolásával gyanúsított Jozef Rohác és szlovák társa, Imrich. K. ellen.

Parancsra állították le a Fenyő-ügyet

Soha, egyetlen pillanatban sem merült fel, hogy Fenyő János meggyilkolásához orosz vagy ukrán bűnözőknek közük volna vagy hogy üzletelt volna velük – mondta a nyomozást ismerő informátorunk.

Bíróságról bíróságra járhat Portik Tamás

A Fővárosi Főügyészség felbujtóként előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolta meg a Lakatos Csaba fogathajtó elleni 1996-os merénylet miatt.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …