Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: Portik Tamás

143 cikk 1/15 oldal

Megeredt a nyelve az egykori keresztapának

Hagyó Miklós, Karl Imre, Csintalan Sándor – néhány volt politikus, aki biztosan nem örül annak, hogy Radnai László, a 90-es évek meghatározó alvilági figurája beszélni kezdett.

Ismét nyomoznak Portik Tamás ügyében

A 90-es évekbeli olajbűnözés egyik kulcsfigurájának, a hirhedt Energol Rt. volt kereskedelmi igazgatójának tanúvallomása után több feljelentés érkezett az ügyészségre.

Háború dúlt Princz és Fenyő János között

Nyomozati iratok alapján íratta a Postabank kétes ügyleteiről szóló lejárató cikkeket az akkoriban a tulajdonában levő Népszavában Fenyő János — tudta meg a Magyar Nemzet.

Olajos cégek strómanjait áshatták el az Alföldön

A Magyar Nemzet értesülése szerint az olajos vállalkozók köreiben elkövetett gyilkosságok mellett néhány közlekedési balesetként lezárt ügyről is kiderülhet, hogy gyilkosság történt.

Maffiabetegség

Tahitótfaluban 1999. április 12-én gyilkolták meg az éjszakai életben korábban „Igazságosnak” nevezett Seres Zoltán vállalkozót és olasz üzlettársát, Sforza Nazzarenót.

Célkeresztben a magyar fejvadászok

Prisztás-gyilkosság, Cinóber megölése, Fenyő-gyilkosság. Néhány a kilencvenes évek maffia bűncselekményei közül. Most azonban ezekben az ügyekben akár fordulóponthoz is érhetünk. Sajtóhírek szerint vádemelés várható a Fenyő-gyilkosság ügyében, valamint elkezdődött a perújítási eljárás a Prisztás-ügyben. A Hír TV Riasztás című műsorának stábja Lakatos Andrással, közismertebb nevén Kisbandival készített interjút.

Kisbandi: Portiknak vége lesz

Portik Tamásnak érik az életfogytiglan, amit nem fog végigülni — mondta a börtönben az egyesek szerint a 90-es évek bandaháborúinak előidézője, Lakatos András.
143 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.