Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Portik Tamás

43 cikk 1/5 oldal

Öngyilkosságot kísérelt meg Portik Tamás a börtönben

Portik két egymást követő napon is megpróbált végezni magával, első alkalommal az ereit próbálta felvágni, másodszor pedig az orvosi ellátáskor kapott varratokat tépte le a kezéről.

Fenyő-gyilkosság: két felbujtó, egy per

Célszerűségből egyesítette a Fenyő-gyilkosság két, külön indult büntető ügyét Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék bírája.

Portik lövethetett Lakatos Csabára

Az egykori olajbűnöző Fenyő János megöletéséért is felelhet perújrafelvételi eljárásban. A Prisztás József megöletéséért jogerős ítélettel zárult ügyben pedig már tart a perújrafelvétel.

Úszó pénzek

Ismét bíróság elé áll a magyar alvilág egyik legrettegettebb figurájának tartott Portik Tamás, a vád: az ő felbujtására akarták megölni több mint húsz éve az ismert hajtót, Lakatos Csabát.

Gyárfás Tamás ma a bíróság elé áll

Egy régi ügy végére kerülhet rövidesen pont. A bíróság eldöntheti, valóban Gyárfás Tamás megbízásából végeztek-e 1998-ban bérgyilkosok Fenyő Jánossal.

Inog a bérgyilkos Rohác vallomása

Információink szerint megnőtt a külföldi és magyar bűnözői körök érdeklődése Portik Tamás és társai perújítása iránt, így Portik csak zárt távközlési rendszeren figyelheti a tárgyalás menetét.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …