Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: posta

19 cikk 1/2 oldal

Változatlan létszámmal működik a Magyar Posta a járvány alatt is

A Magyar Posta a jelentős forgalom- és bevételcsökkenés ellenére sem tervez létszámcsökkentést, a társaságnál a munkaidőt sem csökkentették, az alapbérek is változatlanok – nyilatkozta Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója kedden az MTI-nek.

Karácsonyi hangulat a postán

Minden évben jellemző a húsvét előtti tavaszi zsongás a csomaglogisztikában, de a mostani helyzet más.

Fegyver, kocsma, baguette: lehet-e nélkülük élni?

Élelmiszerboltok, gyógyszertárak, bankok és posták – abban szinte az egész világon egyetértés van, hogy olyan szolgáltatások ezek, amelyeknek a kijárási korlátozások idején is működniük kell.

A PIN-kód nélküli érintéses fizetések 15 ezres határát a Posta is alkalmazni fogja

A koronavírus-járvány terjedése miatt hozott kormányzati intézkedések egyike, hogy az egyérintéssel történő bankkártyás fizetés értékhatára a jelenlegi 5 ezer forintról 15 ezer forintra emelkedik április 15-től. Az intézkedéshez a Magyar Posta is alkalmazkodik – közölte a Magyar Posta az MTI érdeklődésére kedden.

Január elsejétől változnak a levélfeladási díjak

Folytatja a levéltermék-portfólió egyszerűsítését a Magyar Posta, valamint változnak a levélfeladási díjak is 2020. január elsejétől – közölte a posta az MTI-vel kedden.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …