Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: putyin

446 cikk 1/45 oldal

Túlzás, hogy meggyengült volna Putyin hatalma

Kihívások előtt áll az orosz elnök rendszere, de az, hogy megrendült volna vagy már közeledne a vég, az finoman szólva is túlzás – mondta a szakértő.

Putyinék felemás győzelme

A hatalommal szembeni előretörést az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus által szorgalmazott „okos választás” taktikája eredményezhette.

Putyin felé közeledik Erdogan

A számos dzsihadista lázadó csoport által ellenőrzött északnyugat-szíriai Idlíb tartományban fokozódó feszültségről tárgyalt tegnap Erdogan török és Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában.

Putyin szélsőséges megítélése

Putyin elnök, mint minden jelentős politikus, teljesen mást jelent Oroszországnak és a vele rivális külföldnek, és ezek a tényezők az eltérő megítélésének alapvető okai.

Szakértő: Zelenszkij rendelete üzenet Putyinnak

Ackermann Sándor rámutatott: valószínűleg kevesen fognak élni Volodimir Zelenszkij ajánlatával, mivel az ukrán alkotmány szerint egy embernek csak egy állampolgársága lehet, vagyis az ukrán állampolgárság felvétele az orosz lemondásával járna.

Zelenszkij felhívta Putyint az ukrán katonák halála miatt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felhívta telefonon szerdán Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Donyec-medencei válságövezetben előző nap megölt négy ukrán katona ügyében, és arra kérte őt, hasson a szakadárokra, hogy ne gyilkolják az ukrán katonákat.
446 cikk 1/45 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.