Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: puzsér róbert

45 cikk 1/5 oldal

Tűz és víz

A DK elnöke szerint egy új európai háború közeleg. De a háború nemcsak Gyurcsány fejében zajlik, hanem az ellenzéki jelöltek között is folyik, mint ahogyan ezt már megszokhattuk.

Stabil többség Tarlós mögött

A felmérés szerint a fővárosiak Tarlóst tartják leginkább alkalmasnak a város vezetésére, s a megkérdezettek 72 százaléka számít arra, hogy októberben újrázni is tud.

Puzsér Róbert: A régi baloldal seftel programalkotás helyett

Társadalmi vitára bocsátja programját a Jobbik és az LMP támogatását élvező Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, aki szerint a „régi baloldal” ezzel szemben csak a pozíciókról „seftel”.

Vonul, nyomul, kígyózik

Volt, aki szelíden lehülyézte, más bomlott szobatudósnak nevezte. Erre most mi van? Már a Jobbikkal, saját fölfedezettjével is kibabrál a tekervényes Gergő.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.