Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: puzsér róbert

78 cikk 1/8 oldal

Üresen maradt Karácsony Gergely széke

A baloldal főpolgármester-jelöltje bár megígérte, nem ment be a köztévé reggeli műsorába, ahogy csütörtöki sajtótájékoztatóját is zárt körben tartotta meg.

Tarlós István nyílt levele

A városvezető szavai szerint egyre nagyobb a káosz az agyon reklámozott főpolgármester-jelölti vita körül.

Marionett az álomfalu üléstermében

Az ellenzéki összefogás azt jelenti: már kevésbé marakodnak a koncon az ellenzéki pártok az önkormányzati választás előtt, hogy sikeresebben verjék át a választókat, mint az országgyűlési voksolás idején.

Több mint hárommillióan támogatják a Fidesz–KDNP-t

Őrzi masszív többségét a Fidesz—KDNP, a polgári oldal a leadott szavazatok 53 százalékát szerezné meg egy aktuális választáson — derült ki a Nézőpont Intézet friss kutatásából.

Puzsér a gyalogosok Budapestjét hozná létre

Puzsér nem csodálkozna, ha tényleg igazak lennének a hírek, amelyek Zugló csődközeli pénzügyi helyzetéről szólnak, Karácsony Gergely kerületi polgármester ugyanis „rendkívül gyengekezű városvezető”.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.