Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: puzsér róbert

65 cikk 1/7 oldal

Káosz és alkalmatlanság a baloldalon

Karácsony Gergely győzelmével zárult a fővárosi ellenzéki előválasztások második fordulója, így az MSZP–Párbeszéd a csúfos európai parlamenti választási vereség után némiképp fellélegezhetett.

Roncsderbi vérszegény felhatalmazással

Lezajlott az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztása, mely hetekig tartó vidámságot és nevetést biztosított a politika iránt érdeklődőknek.

Puzsér: Gyurcsányék mindent összedékáznak

— Dobrev Klára nem pusztán egy női jelölt, ő Gyurcsány felesége: Gyurcsány mellekkel — jelentette ki Puzsér Róbert. Az ellenzéki „főpolgármester-jelölt-jelölő” előválasztásból kiszálló megmondóember szerint a Momentumot marketingesek vezetik, így a pártról annyit lehet tudni, mint egy üveg szénsavas üdítőitalról, a legfájdalmasabb árulást pedig a Párbeszéd követte el valamennyi SZDSZ-generáció közül.

A nagy előválasztási kabaré

Az összes ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlan, a kihívó mégis Gyurcsány Ferenc magyar hangja, Kálmán Olga lesz, mivel őt az ellenzéki térfélen többen ismerik, mint Korda Györgyöt, ami nem csekélység.

Kocsis Máté: A választókat sértegeti ismét a baloldal

A választópolgárok megsértése az, amit az ellenzéki pártok csinálnak Budapesten – reagált a Fidesz frakcióvezetője arra a hírre, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpolgármesteri posztért.

Folytatódó baloldali casting a főpolgármesteri székért

A versenyben maradt két aspiránsnak minimum kétezer aláírást kell összegyűjtenie ahhoz, hogy részt vehessenek az előválasztás második fordulójában, amelyet június 20-a és 26-a között tartanak.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.