időjárás 1°C Miklós 2021. December 6.
logo

Dopeman: Én értem, hogy Márki-Zay nem érzi magát Gyurcsány emberének, de nem tud más lenni

Forrás: MANDINER.HU
2021.10.22. 18:04 2021.10.22. 19:04
Dopeman: Én értem, hogy Márki-Zay nem érzi magát Gyurcsány emberének, de nem tud más lenni

A rapper szerint egy hazugság, hogy Márki-Zay Péter leváltotta volna az ellenzéket – olvasható a Mandiner cikkében.

Dopeman is kommentálta a legújabb belpolitikai fejleményeket. A rapper főleg abba az elmúlt napokban teret kapó narratívába szállt bele, hogy Márki-Zay győzelme ellenzékváltást jelentene. Ezt az értelmezést Puzsér Róbert mellett Pottyondy Edina és VV Zsolti is terjesztette saját felületén – olvasható a Mandiner cikkében.

Dopeman szerint azonban az ellenzékváltás – amit Márki-Zay is említett győzelmi beszédében – egy hazugság. Úgy véli, Márki-Zay akkor beszélhetett volna ellenzékváltásról, ha egy esetleges második fordulós vereség után kilépett volna az összefogásból, és elindított volna egy mozgalmat egy másik hozzáállással. Ehhez képest Márki-Zay „besimul az összefogásba, és megköti a maga alkuit a hatalom megszerzése érdekében”.

Értem én, hogy nem tetszik sokaknak, hogy Gyurcsány emberének nevezik, és valószínűleg neki sem tetszik, és nem érzi magát Gyurcsány emberének, de egész egyszerűen nem tud más lenni. Ennek oka, hogy az az alapvető politikai erő, amelyre támaszkodni tud majd, az Gyurcsány által befolyásolt

– jelentette ki Dopeman.

Hozzátette Márki-Zaynak üzenve: ha a hódmezővásárhelyi polgármester nem akar Gyurcsánnyal kormányozni, ki kellene lépnie az összefogásból – olvasható a Mandiner cikkében.

Lépj ki, Péter! És akkor alátámasztod azokat a reményeket, amiket olyan nagy szellemek táplálnak veled szemben, mint Puzsér Róbert, Pottyondy Edina, és VV Zsolti

– mondta a rapper.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

Egy újabb Gyurcsány-káder dolgozik Márki-Zaynak

Aktivisták toborzásába kezdett Gyurcsány Ferenc pártfogoltja, Bajnai Gordon, akit a DK elnöke a kampány logisztikai hátterének biztosításával bízott meg. A hálózat újabb tagja bukkant fel a történetben.