Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: reptér

13 cikk 1/2 oldal

Csaknem kétszázszor zavarták az alvást a légitársaságok

Tavaly október óta szab ki a Budapest Airport mélyalvási díjat azokra, akik a főváros felett éjfél és hajnali öt óra között repülnek. Négy hónap alatt 35 ezer euró folyt be – írja a hétfői Világgazdaság.

Duty free

A duty free lobbi úgy tűnik, legyőzte a világ vezető repülőtér-tervező cégének véleményét, amely szerint az utasok szintbeli elválasztása segíti a gyorsabb közlekedést.

Durvuló hongkongi tüntetés

A hónapokkal ezelőtt kezdett, egyre hevesebbé váló tiltakozáshullám részeként zajló ülőtüntetés negyedik napja tart a repülőtéren.

Startélmény

Ahogy a baby boomer generációhelyét számarányukban lassan átveszik a millenniumiak, úgy növekszik a duty free boltok forgalma is.

Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren

Összeütközött két munkagép szombaton kora este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a balesetben két ember súlyosan megsérült – közölte a rendőrség a honlapján.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …