Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: repülőtér

162 cikk 1/17 oldal

Rohamrendőrök hatoltak be a hongkongi repülőtérre, összecsaptak a tüntetőkkel

Rohamrendőrök hatoltak be helyi idő szerint kedd este a hongkongi nemzetközi repülőtérre, és összecsaptak az ott ülősztrájkot folytató tüntetőkkel. A tiltakozók számos rendőrségi jármű útját elzárták, mire a rohamrendőrök behatoltak a repülőtér területére, ahol paprikaspray-t is bevetettek.

Hongkongban már a repülőtéren is tüntetnek

Bár szakértők szerint messze nem valószínű, hogy Peking a hadsereget vetné be a tüntetők ellen, a helyi rendőrség nem képes kezelni a problémát.

Kártalanítják a Kartago Tours utasait

Nagy sajtóvisszhangot kapott az a múlt héten történt eset, amikor a Tunis Air repülőgépének meghibásodása miatt többórás késéssel indult útnak a Budapest felé tartó tunéziai járat.

Húszi dróntámadás ért egy szaúdi repülőteret

A jemeni húszi lázadók többszörös dróntámadást hajtottak végre a szaúd-arábiai Dzsaizán városának repülőtere ellen – közölte vasárnap a húszik ellenőrizte al-Maszíra televízió.
162 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.