Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 7., kedd, Apollónia napja
HÍR TV – Sajtóklub:Ez az őrület újra fel fog böffenni a világban

Címke: rogán antal

17 cikk 1/2 oldal

Gyurcsány Ferenc 225 milliós ingatlanügyletbe fogott

A legtöbb képviselő anyagi helyzete egy-két kivételtől eltekintve érdemben nem változott. Míg Gyurcsány Ferenc komoly házvásárlásba fogott, addig például Rogán Antal megszabadult a nevén lévő ingatlanoktól.

Karácsony Gergely a jelek szerint nagyon megijedt

A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt Rogán Antal házához ment oda, de a politikus a nyilvánosságtól elzárkózott. Szintet lépett a szánalmas cselekedetekben a 0 százalékos párt vezetője – írta meg az Origo.

Nekünk is megadják a kellő tiszteletet

Rogán Antal szerint a bizottság elnökének olyan embernek kell lennie, aki nem az európai nemzetek ellen harcol, hanem hidakat ver a különböző nézetek, nemzetek közé.

Jövőre is lesz konzultáció

Az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén Rogán Antal beszélt a fesztiválok biztonságát célzó törvényjavaslatról is, amit a kormány a fesztiválszervezők kezdeményezésére dolgoz ki.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …