Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: rogán antal

14 cikk 1/2 oldal

Karácsony Gergely a jelek szerint nagyon megijedt

A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt Rogán Antal házához ment oda, de a politikus a nyilvánosságtól elzárkózott. Szintet lépett a szánalmas cselekedetekben a 0 százalékos párt vezetője – írta meg az Origo.

Nekünk is megadják a kellő tiszteletet

Rogán Antal szerint a bizottság elnökének olyan embernek kell lennie, aki nem az európai nemzetek ellen harcol, hanem hidakat ver a különböző nézetek, nemzetek közé.

Jövőre is lesz konzultáció

Az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén Rogán Antal beszélt a fesztiválok biztonságát célzó törvényjavaslatról is, amit a kormány a fesztiválszervezők kezdeményezésére dolgoz ki.

A felelősségről

Ország-világ előtt, gyűlölettől eltorzult arcával, pengévé szorított szájjal mondta ki: a nemrég történt hajókatasztrófáért Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Rogán Antal a felelős.

Rogán Antal: Nagy tétje van a májusi voksolásnak

A májusi voksolás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni a nemzeti függetlenségünket – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Hír TV Bayer show című műsorában.

Rogán Antal: Nagy tétje van a májusi voksolásnak

Ugyanazok szeretnének kormányozni, akik egyszer már tönkretették az országot. És ezt itt van most az európai parlamenti választás körüli küzdelemben is, ők nem véletlenül a Nyugatnak a nagy kedvencei.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …