Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: sajtótájékoztató

10 cikk 1/1 oldal

A komolyzene gyógyító ereje

Március 16–20. között rendezik meg Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach mindenkinek fesztivált. A rendezvényen ezúttal a Magyar Gyermekmentő Alapítvány javára gyűjtenek.

Orbán sajtótájékoztatót tart

Ahogyan tavaly, most is Orbán Viktor tartja az év első Kormányinfóját, a miniszterelnök holnap 11 órakor áll az újságírók elé a karmelita kolostor épületében.

Megérkezett Budapestre Recep Tayyip Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğant Áder János köztársasági elnök fogadta a Sándor-palotánál, majd elkezdődött a megbeszélés Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Borkai Zsolt kilép a Fideszből

Az újraválasztott polgármester elmondta, hogy azért döntött a kilépés mellett, mert úgy véli, nem kell, hogy morális hátrányt okozzon a Fidesznek.

Identitásmeghatározó kampányba kezd a Mi Hazánk Mozgalom

„Identitásmeghatározó” kampányba kezd a Mi Hazánk Mozgalom, amelynek során ismertetik a párt álláspontját a fontos társadalmi kérdésekben – közölte a párt elnökhelyettese csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …