Keresés
Magyar Nemzet
2021. február 25., csütörtök, Géza napja
HÍR TV – CSÖRTENiedermüller, az elefánt a porcelánboltban.

Címke: Schadl György

11 cikk 1/2 oldal

Videótelefonon is lehet egyeztetni a végrehajtóval

A végrehajtói köztestület elnöke támogatja a lépést, Schadl György egyúttal megjegyezte: a mostani válságidőszakokhoz hasonló helyzetekben nem is igen észszerű árveréseket tartani.

Esélyt kapnak az adósok a tartozásuk rendezésére

A kilakoltatások és a lefoglalások veszélyhelyzet végéig tartó felfüggesztésével nemcsak egyetért, de szorgalmazta is azt a kormánynál a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar.

Népszerű a végrehajtói állás

Számos panasz érkezett tavaly a szakmai köztestülethez a végrehajtók tevékenysége miatt, bár jóval kevesebb, mint korábban.

Gyorsabb felelősségre vonás

A rendszerváltozást követő gazdasági átalakulás egyik napjainkig húzódó folyamatának végére kerülhet pont az esztendő végén, a következő év elejétől.

Feloldják a kilakoltatási moratóriumot

A kamara elnöke, Schadl György szerint idén háromezernél kevesebb kiürítés lehet itthon, az érték uniós összevetésben átlag alattinak mondható.

Megkaphatja a pénzt a Szögi család

Az Olaszliszkán, gyermekei szeme láttára meglincselt Szögi Lajos családjának utalhatják át azt a pénzt, amit kártérítésként ítélt meg tavaly a bíróság az egyik tettesnek.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …