Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: sci-fi

5 cikk 1/1 oldal

A boldog tudatlanság vége

Hamarosan akár repülő autóval is járhatunk, és aki szeretné, az örök életet nyerhet gépemberként. Beszélgetés a sci-finél is izgalmasabb valóságról három jövőkutatóval.

Tegyenek, kérem, boldoggá!

A boldogság­ipar talán az egyik legnagyobb üzlet a világon, amely akkor működik óriási nyereséggel, ha egyre több az önmagában bizonytalan, önző és szorongó ember.

Végtelen űr

Az Ad Astra százmilliós költségvetése dacára nem tipikus stúdiófilm, hanem érzékeny szerzői sci-fi űrhajókkal és némi autós üldözéssel a Hold felszínén.

Tótágas világ

A Netflix sikersorozatának harmadik évadában a főszereplő gyerekek már civódó tinédzserré értek, akiknek újra meg kell menteniük a világot.

Mark Hamill miért ne lehetne magyar filmhős?

Hatvani Balázs rendezővel, forgatókönyvíróval a jedi lovagokról, a Jim Hanks­szel közösen tervezett sorozatukról és a kilátásaikról beszélgettünk.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …