Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Már készül Steven Spielberg új sci-fije

Hollywood legsikeresebb filmese olyan nagy nyári kasszasikereket rendezett, mint A cápa, az E.T. – A földönkívüli vagy az Indiana Jones-sorozat és a Jurassic Park. Steven Spielberg a Universal Filmstúdióval forgatja következő filmjét, egy újabb sci-fit, amelynek bemutatását 2026 májusára tűzték ki.

Forrás: MTI2024. 05. 24. 21:00
A rendező David Koepp-pel dolgozik saját ufós történetének forgatókönyvén.
A rendező David Koepp-pel dolgozik saját ufós történetének forgatókönyvén. Forrás: Northfoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Steven Spielberg David Koepp-pel dolgozik saját ufós történetének forgatókönyvén. Koepp írta korábban a Jurassic Park és a Világok háborúja című Spielberg-filmek forgatókönyvét is.

Bradley Cooper és Steven Spielberg a Maaestro Los Angeles-i bemutatóján.
Bradley Cooper és Steven Spielberg a Maestro Los Angeles-i bemutatóján. Fotó: Jeffrey Mayer

A Universal és az Amblin Entertainment podukciójában készülő, egyelőre cím nélküli film producere Kristie Macosko Krieger, aki Spielberg A Fabelman család és West Side Story című filmjein is dolgozott.

Hollywood legsikeresebb filmese olyan nagy nyári kasszasikereket rendezett, mint A cápa, az E.T. – A földönkívüli, vagy az Indiana Jones-sorozat és a Jurassic Park.

Az amerikai filmakadémia pedig két alkotását, a Schindler listáját és a Ryan közlegény megmentését is rendezői Oscarral jutalmazta.

A Fabelman család és a West Side Story című legutóbbi filmjei is több Oscar-jelölést kaptak, de a jegybevételeik elmaradtak a várakozásoktól. 

Az ufós filmmel Spielberg visszaszerezheti a nyári kasszasikerek királyának koronáját.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.