Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja
HÍR TV – Keménymag:Az ellenzékiek sosem ismernék el, hogy hibáztak

Címke: Shane Tusup

6 cikk 1/1 oldal

Nem Tusup, a stopper az oka

Sós Csaba szövetségi kapitány cáfolja Szilágyi Liliána úszónő állítását, miszerint azért nem válogatta be a decemberi glasgow-i rövid pályás Eb-re utazó csapatba, mert Shane Tusup az edzője.

Csinos barátnő, kis szépséghibával

Bármennyire is meghajtja Tusup a könnyebb edzésmunkához szokott Cusinatót, pár hét alatt nem lehet ledolgozni többéves hátrányt.

Ismét a Duna Arénán a világ szeme

Holnap megkezdődik a FINA Világkupa budapesti versenye, amelyen a magyar úszósport színe-java is indul: többek között Hosszú Katinka, Milák Kristóf, Kapás Boglárka, a három kvangdzsui világbajnokunk.

Fanatikusok

Először Ilaria Cusinato, majd Bujdosó Zsombor, aztán Földházi Dávid, most pedig Szilágyi Liliána. Eddig ők azok az úszók, akik beálltak – vagy beállnak – Shane Tusup istállójába.

Nagy a baj

A Pygmalionként kétségkívül zajos sikereket arató izomember már a minapi, kétkolumnás Nemzeti Sport-interjúban jelezte, belekóstolna a futballba.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …