Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Sneider Tamás

122 cikk 1/13 oldal

Sutba dobott Jobbik-elvek

Az EP-választáson leszerepelt párt elnökségéről az őszi választás után döntenek, a friss fejlemények azt mutatják, hogy a vezetésben sem mindenki elégedett Sneider Tamás elnökkel.

Egymásnak feszülnek a Jobbik erős emberei

Átrendeződhet a Jobbik vezetése, ha Gyöngyösi Márton lesz a párt EP-képviselője, erről a szerdai ülésén már dönthet is a Jobbik elnöksége.

Néppárti álomból törpepárti valóság

Totális vereséggel ér fel a Jobbik egyetlen mandátuma, amit a vasárnapi európai parlamenti választáson szerzett. A személyi következmények azonban elmaradnak, a párt vezetői magyarázkodásba kezdtek.

Egy éve nem fizet a Jobbik a Magyar Postának

A párt a tavalyi országgyűlési választási kampányban, Vona Gábor elnöksége idején bízta meg a társaságot választási reklámkiadványainak országos kézbesítésével.

Tanúkat hallgatnak meg a Sneider fiúk perében

A Jobbik elnöke, Sneider Tamás politikai indíttatásúnak tartja az ügyet, és kijelentette: büszke a fiaira, és arra is, hogy a Betyársereg tagjai voltak.

A párt jövőjéről dönt a Jobbik

Sneider Tamás azután jelentette be a rendkívüli kongresszust, hogy január végén kiderült, a párt ismét tiltott támogatást fogadott el, ezúttal 136 millió forintot.

Újabb bírálat a Jobbiknak

Rasszista párt a Jobbik, mert rasszista a beszéde, a cselekedete és a politikai programja – jelentette ki a Face­book-oldalán közzétett bejegyzésében Setét Jenő roma aktivista.
122 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.