Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Sneider Tamás

21 cikk 1/3 oldal

Pártigazgatóként folytatná a bukott Jobbik-elnök

Sneider Tamás veheti át a Jobbik kasszakulcsát Szabó Gábor pártigazgatótól, aki a jövőben már csak az országos választmány elnöki teen­dőit látná el — derül ki a párt tagjaival folytatott háttérbeszélgetésekből.

Sikerként tálalt veszteségek

Sneider sikerként értékelte az önkormányzati választás eredményét. Összevetve azonban mindezt az öt évvel ezelőttivel, kiderül, legutóbb háromszor annyian voksoltak a Jobbikra, mint múlt vasárnap.

Búcsú a Jobbiktól

A mozgalom szárnyalása töretlen volt, egészen 2016-ig, amikor Vona Gábor pártelnökként egyik napról a másikra úgy döntött: elveszi pártja lelkét.

Sutba dobott Jobbik-elvek

Az EP-választáson leszerepelt párt elnökségéről az őszi választás után döntenek, a friss fejlemények azt mutatják, hogy a vezetésben sem mindenki elégedett Sneider Tamás elnökkel.

Egymásnak feszülnek a Jobbik erős emberei

Átrendeződhet a Jobbik vezetése, ha Gyöngyösi Márton lesz a párt EP-képviselője, erről a szerdai ülésén már dönthet is a Jobbik elnöksége.

Néppárti álomból törpepárti valóság

Totális vereséggel ér fel a Jobbik egyetlen mandátuma, amit a vasárnapi európai parlamenti választáson szerzett. A személyi következmények azonban elmaradnak, a párt vezetői magyarázkodásba kezdtek.

Egy éve nem fizet a Jobbik a Magyar Postának

A párt a tavalyi országgyűlési választási kampányban, Vona Gábor elnöksége idején bízta meg a társaságot választási reklámkiadványainak országos kézbesítésével.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …