Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: soros

43 cikk 1/5 oldal

Újabb hálózatot épít Soros

Globális egyetemi hálózat létrehozását jelentette be Soros György Davosban. Beszédében amellett, hogy Orbán Viktort támadta a CEU ­miatt, élete legfontosabb projektjének nevezte az új oktatási kezdeményezést.

Liberális perlési politizálás, állj!

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége csalódott amiatt, hogy a kezdeményezésükre elindított 7. cikkely szerinti eljárásnak nincs eredménye.

Orbán Viktor: Soros a világ első számú oligarchája

A hazánkat elmarasztaló EP-döntés mögött egyértelműen a Soros-féle hálózat van, miként a gyöngyöspatai roma gyerekek ügyé­ben pert indítóknál is a Soros-szervezeteket találjuk – mondta a miniszterelnök.

A gyilkosok érdekeit védik Soros Györgyék

A nemzeti szuverenitásunkat súlyosan sérti a spekuláns jogvédő NGO-inak börtönbiznisze, illetve az a törekvés, hogy tényleges életfogytiglanra ítélt gyilkosokat is igyekeznek szabadlábra helyeztetni.

Sorosék is kezelhetik magyarok adatait

Újabb tényekre bukkant a Magyar Nemzet. Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon emberei választási célú adatgyűjtésbe kezdtek, ennek érdekében külföldi cégeket is létrehoztak.

Mária körlevele

Már egyházi témákban is igét hirdet Vásárhelyi Mária bozótharcos, noha csak a József Attila Színház Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának elnöki teendőire kérte föl a bomlott főpolgármester a minap.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …