Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: soros

30 cikk 1/3 oldal

Álszentszövetség

Hogyan…? Mi van…? Na és mit szólnak ehhez a Momentum-hívők? Hát a szponzor Soros Gyuri bácsi? Bár ha úgy vesszük, kétféle magyarázat is lehetséges.

Megbeszélték

Majtényi László, „a magyar közélet formálására” alapított Soros-intézmény, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke volt a vendége minap Bolgár György műsorának a Klubrádióban.

Rágalomhadjárat készül hazánk ellen

Az ARD tényfeltárónak mondott riportműsorában ma este bemutatandó anyag tendenciózus kijelentéseit a magyar kormány már évekkel ezelőtt cáfolta.

Bírák és falovak

Bizonyos ügyvédek és álhumanista jogvédők körében régóta divat nemzetközi fórumokhoz szaladgálni. Eddig az Emberi Jogok Európai Bírósága volt a fő színtere a Magyarország elleni támadásoknak.

Álcázzák magukat Soros jogvédői

A Soros-szervezetek mögül hiányzik a tömegtámogatás: a pénzt milliárdosoktól, alapítványoktól kapják, a médiában azonban súlyukhoz képest felülreprezentáltak.

Varga Judit: Állunk a harcok elébe

Az igazságügyi miniszter bizakodva várja az új Európai Bizottság megalakulását. Varga Judit Tusványoson a Nyugat-Európában uralkodó liberális véleménydiktatúráról.

A nemzet joga

A bevándorlás mellett elkötelezett nemzetközi erőknek eszük ágában sincs feladni, csökönyösen ragaszkodnak az egész kontinens jövőjét veszélyeztető víziójukhoz.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …