Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: soros

312 cikk 1/32 oldal

Titkosszolgálatok akcióban

Strachénak vége van. Ostoba volt, elővigyázatlan, naiv, hülye. Elment Ibizára, ahol behálózta egy „orosz”, akivel „tárgyalt”, úgy, mint egy igazi amatőr, politikai hülyegyerek.

Veszélyes viccegyletek

Komolynak éppen nem mondható, de bizonyos körök számára feltétlenül mértékadó – e két dolog a baloldalon gyakran elválik egymástól – szervezetet marasztalt el a bíróság néhány hete.

Plakáton Juncker munkássága

Napok óta vezető téma a magyar és a Magyarországgal foglalkozó nemzetközi hírekben a kormány tájékoztató kampánya, amelyben felhívja a „brüsszeli tervekre” a polgárok figyelmét.

Milliárdok a bevándorlásra

Tagadni próbálják, de létezik és az európai polgárok adójából tartják fenn azt a segélyprogramot, amelynek keretében névtelen bankkártyákat osztanak ki az ENSZ égisze alatt.

Nemzetközi elismerést kapott a magyar gazdaság

A magyar gazdaság erősödik, jobban teljesít, és ezt már onnan is elismerik, ahonnan korábban a legnagyobb kritikák érkeztek – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter tegnap a Parlamentben.
312 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.