Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 20., kedd, Tivadar napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBA CNN-en a BLM narratíváját is kötelesek adni.

Címke: Spanyolország

438 cikk 1/44 oldal

Rendőröket ejtettek túszul a pakisztáni iszlamisták

Saját vakcinán dolgoznak a spanyolok. – Új-Zéland betiltaná a dohányzást. – Rangsorolták a legbarátságosabb LMBTQ országokat. – Egy napig tartották fogva a rendőröket a Franciaország elleni demonstráció alatt.

Joe Biden engedélyezi az abortusztabletták otthoni használatát

Migránsokat szállító maffiózókat tartóztattak le spanyol rendőrök; vörös zónákon jelölik majd Franciaország legveszélyesebb részeit. Májustól beszünteti a korlátozásokat a spanyol kormányfő; Biden engedélyezte az abortusztabletták orvosi felügyelet nélküli alkalmazását.

Tiltakoznak a spanyol bírók a jogállamiság megsértése ellen

Hollandia Covid-tesztnyaralással készül a biztonságos vakációra; nem rendez versenyt a „transzfób” államokban az amerikai Nemzeti Egyetemi Atlétikai Szövetség. San Marino a Szputnyik V segítségével lassan leküzdi a járványt; a spanyol bírók szerint sérült a bírói függetlenség.
438 cikk 1/44 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …