Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: sport

61 cikk 1/7 oldal

A sportnak muszáj kivárásra játszania

Terjed a koronavírus, teljesen leállt a sportélet. Nincsenek edzések, nincsenek versenyek, mérkőzések, és még senki sem tudja, hol a vége ennek a tetszhalott állapotnak.

Túlélés az itt és most bűvöletében

A lélekgyógyászat általános szabályai és receptjei a bezártság és a kényszerű tétlenség lélekölő heteiben-hónapjaiban is támpontot adnak.

Nincs beteg magyar ökölvívó

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökének tájékoztatása szerint nincs beteg magyar sportoló, illetve csapattag azok között, akik részt vettek a másfél hete félbeszakított londoni olimpiai kvalifikációs tornán.

Megtarthatóak lesznek később az elmaradt nagy sportrendezvények

A koronavírus-járvány miatt a Nemzeti Sportügynökség (NSÜ) három nagy tavaszi nemzetközi sporteseményére is később kerül sor – utolsóként az egyik legfontosabb hazai rendezvényt, az úszó Európa-bajnokságot halasztották el. Nagy Zsigmond, az NSÜ ügyvezető igazgatója szerint a sport a válság után jóval inkább az emberek szolgálatában állhat majd.

Tíz perc

A sznúker tényleg még él! Koronás Antal egész nap el sem mozdult a tévé elől. Figyelt és jegyzetelt. Csak egy rövid szünetet tartott, amíg a sufniból előkereste a régi rexdákóját.

Bezár a világ

Koronás Antal, mint szombatonként rendesen, fél hét körül ébredt. Függetlenül attól, hogy a péntek esti ultiparti már éjfélkor véget ért vagy elhúzódott hajnali kettőig.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …