Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: sport

359 cikk 1/36 oldal

Vadainál a sport is gyűlöletet gerjeszt

Vadai a megbélyegző kérdéseivel megfosztaná a magyarokat attól, hogy közösen örüljenek valami nagyszerű teljesítménynek, amivel határon innen és túl erősödhet az összetartozás érzése.

Sportéletünk mértékegysége: a pénz

Ne csodálkozzunk, s ne a sportolókon akarjuk elverni a port. Sportéletünk éppen olyan, mint korunk: istentelen. A versengést sem a sporterkölcs, hanem a sportgazdaságtan szabályrendszere vezérli.

Zamárdiban hasítanak a műrepülők

Ismét nemzetközi sikerű nagyrendezvény csábítja a Balatonhoz a turistákat, idén ugyanis Budapest helyett Zamárdi ad otthont a gyorsasági műrepülő-világbajnokság utolsó előtti versenyének.

Újabb idők focija

A tavalyelőtt súlyos betegségben elhunyt Burger Barna fényképész a kortárs magyar fotóművészet nagy alakja volt, fotóit több mint negyven kiállításon mutatták be.

Tongai harcos küzd a bibliai igékért

Az ausztrál sportember, saját bevallása szerint, élete harcát vívja hite védelmében, miközben a szurkolók se tudják, pontosan mit gondoljanak a nemzet Izzyjéről.
359 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.