Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: sportcsarnok

14 cikk 1/2 oldal

Egy szőnyegen, egy nyelven

Szinte már csak az utolsó simítások vannak hátra a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia impozáns csepeli sportcsarnokán.

Új sportcsarnok épül Gödöllőn

Új sportcsarnok épül a Pest megyei Gödöllőn – erről írtak alá szándéknyilatkozatot szerdán a Szent István Egyetemen az érintett sportágak és az egyetem képviselői. A tervek szerint a felsőoktatási intézmény területén mintegy 1,5 milliárd forintból megvalósuló multifunkcionális létesítmény előreláthatóan 2022-re készül el.

Szolnok büszkesége máig rendszeresen mozog

Ünnepélyes keretek között kedden átadták a teljesen felújított szolnoki sportcsarnokot, amelynek az egyetlen élő szolnoki olimpiai bajnok, B. Nagy Pál a névadója.

Átadták a felújított sportcsarnokot Szolnokon

Szalay Ferenc, a város kormánypárti polgármestere az átadón hangsúlyozta: az előző években jelentős fejlődés történt a fiatalok sportja, az utánpótlás-nevelés területén.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …