Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 28., szombat, Gedeon, Johanna napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: szabó tímea

28 cikk 1/3 oldal

Felelősség és üresség

Tóth Bertalan előállt mindenféle ötlettel, amelyen a kormány már régen túl van, vagy amelyeket meg fog tenni, anélkül is, hogy erre a vattacukor-nehézségű Tóth Bertalan figyelmeztetné.

Nincs az országban koronavírus

Kásler Miklós felszólalásával kezdődött a parlament tavaszi ülésszaka. Az emberi erőforrások minisztere napirend előtt a koronavírus elleni fellépést szolgáló kormányzati intézkedésekről beszélt.

Csóválják a kutyát

Arra a következtetésre jutottak a Karácsony Gergely–Szabó Tímea tandem vezette szerveződésben, hogy a szocialistáknak lassan befellegzik, ők viszont majd ügyesen kihasználják a szövetségesük pusztulását.

Mindenki rasszista a liberálisoknak

Szabó Tímea, a Párbeszéd nevű minipárt frakcióvezetője egy minapi beszédében ékesen bizonyította, hogy liberalizmusa mennyire toleráns, elfogulatlan, de legfőképpen mennyire mentes az előítéletektől.

Kifulladt ellenzéki vádak a kultúra finanszírozásáról

Már az Országgyűlés előtt van az a kulturális törvényjavaslat, amelyről szerdán szavaznak a honatyák, s amely a színházak esetében tisztázná a finanszírozásból következő felelősségi viszonyokat.

Bujabajok

Amióta úgy két esztendeje a The New York Times leleplezte Harvey ­Weinsteint, a sztárszínésznőket zaklató hollywoodi producert, nem múlik el hét, hogy ne értesülnénk újabb molesztálós ügyről.

Kocsis: Ocsmányságnak nincs helye

A szerdai plenáris ülés sem telt el botrányok nélkül, dacára annak, hogy a képviselők épp az ellenzék rendbontó, megbotránkoztató viselkedésének a megfékezésére irányuló törvényjavaslatot vitatták meg.

Karácsony és a szánalom

A Párbeszéd nevű, láthatósági problémákkal küszködő pártszerűség vezetői vagy ennyire hibbantak, vagy csak azért tesznek úgy, mintha megkattantak volna, mert ezt hiszik praktikusnak.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …