Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: századvég

249 cikk 1/25 oldal

Gyurcsány Ferenc markában a szocialista szavazók

A DK és a volt miniszterelnök minden korábbinál közelebb került ahhoz, hogy stabilan a baloldal vezető, sőt idővel kizárólagos erejévé váljon – írja közlményében a Századvég.

Századvég: Fegyelmezett költségvetésre van szükség

A csütörtökön bejelentett gazdaságvédelmi akcióterv kapcsán fontos, hogy továbbra is fegyelmezett maradjon a költségvetés – mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza pénteken az M1 aktuális csatornán.

Századvég: Szakadék szélén az ellenzék

A várakozásoknak megfelelően pedig a Fidesz-KDNP helyzete nemhogy nem ingott meg, hanem növelni is tudták súlyukat, az „az ellenzéknek pedig egy egyre kisebb torta újraszeletelése jutott”.

Avramopulosz kettős beszéde és kettős erkölcse

Dimitrisz Avramopulosz biztosi munkájával nem tudott hozzájárulni ahhoz, hogy az Unió képes legyen kialakítani a migrációs kihívásra adandó hosszú távú válaszokat.
249 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.