Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 16., vasárnap, Julianna, Lilla napja

Címke: SZDSZ

55 cikk 1/6 oldal

Sok volt SZDSZ-es nyüzsög a gyöngyöspatai ügy körül

A gyöngyöspataiak 99,7 százaléka nem írta alá Setét Jenő roma polgárjogi aktivista petícióját. Ez még a 62 felperes cigány tanuló családtagjainak számához képest is elenyésző arány – állapította meg Horváth László.

Csóválják a kutyát

Arra a következtetésre jutottak a Karácsony Gergely–Szabó Tímea tandem vezette szerveződésben, hogy a szocialistáknak lassan befellegzik, ők viszont majd ügyesen kihasználják a szövetségesük pusztulását.

Kísérlet a vidék feltámasztására

Alig egy éve kezdődött a Magyar Falu Program, majd nem sokkal később a falusi otthonteremtési támogatás, de úgy látszik, liberális barátaink ezt se lenyelni, se kiköpni nem tudják.

Száz kínos nap

A 2018-as balos miniszterelnök-jelöltet bábként mozgató erők célja egyedül a kormány megbuktatása legkésőbb 2022-ben. Mindent ennek rendelnek alá.

Orbán Viktor: Soros a világ első számú oligarchája

A hazánkat elmarasztaló EP-döntés mögött egyértelműen a Soros-féle hálózat van, miként a gyöngyöspatai roma gyerekek ügyé­ben pert indítóknál is a Soros-szervezeteket találjuk – mondta a miniszterelnök.

Metróhuzat

Néhány nap múlva Göncz Árpád városközpontra változik az eddigi Árpád híd metrómegálló neve. Abban nem vagyok biztos, hogy a nemzet elsöprő akarata testesül meg a döntésben.

Minden húron játszik

Megoszlanak a vélemények, hogy Karácsony Gergely népes főpolgármester-helyettesi csapatából ki a legkétségbeejtőbb figura, de az biztos, hogy Kerpel-Fronius Gábor nem esélytelen a versenyben.

Jól fizető állást kapnak Gyurcsány emberei Újpesten is

Kommunikációs állást kapott a szexbotrányba keveredett Gréczy Zsolt fia Újpesten. Az újpesti Fidesz szerint jól fizető állásokat kapnak a Gyurcsány Ferenchez köthető emberek a IV. kerületben is.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …