Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: Szent István

31 cikk 1/4 oldal

Érdemi párbeszéd kezdődhet a balatoni ipari kikötőről

Az ígéretek szerint mára készülnek el erről a vízügy előzetes tervei, a helyiekegy része viszont nem érti, miért kell terveket készíteni egy olyan beruházásról, amelyet ők elutasítanak.

Megvan a Szent István-szobor helye!

Bízzunk benne, hogy az új főpolgármester nem akar úgy bevonulni a történelembe, hogy ő volt az, aki kitiltotta Szent Istvánt a róla elnevezett Szent István parkból.

Van-e élet a világvége után?

Az előadás egy reménykeltő – és hirtelen – jelenettel ér véget, amelyben Szent Margit megbékíti az egymással harcoló királyt és fiát. Az élet magja pedig kisarjadhat a békéből.

Föld, búza, kenyér, áldás

Soha nem látott módon virágzik a turizmus külföldön és belföldön egy­aránt, hiszen jó dolog új kultúrákat, új ízeket megismerni.

Kaposvári polgármester: Ne feledjük Szent István bölcsességét!

Ahhoz, hogy a következő ezer év is magyarokkal, békességben és dicsőségben teljen e tájon, nem szabad felednünk Szent István bölcsességét, miszerint cselekvés előtt kérdezzük meg atyáinkat és gyermekeinket – mondta Kaposvár polgármestere a somogyi megyeszékhelyen kedden.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …