Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 27., péntek, Virgil napja
HÍR TV – CSÖRTEGyurcsány célja az egész ellenzék dominálása

Címke: sziget fesztivál

31 cikk 1/4 oldal

Se Sziget, se Sound, se VOLT

Elindultak az egyeztetések a kormányzattal az esetleges segítségről, többfajta vészforgatókönyv van.

A türelem rozsdája

Sokszólamú, játékos ember, költő és dalszövegíró. az URH, a Kontroll Csoport és a Sziámi zenekarok tagja volt, a Bartók Plusz Operafesztivál és a Sziget Fesztivál alapító igazgatója.

Jól fizet a Sziget

Idén több mint 125 millió forintot fizet Budapestnek és a III. kerületnek a Sziget fesztivál. Ez az összeg a közterület-használatért felszámított díjból és az idegenforgalmi adóból tevődik össze. A szervezők a következő öt évben több mint 300 millió forintból fejlesztik a Hajógyári-szigetet – írja hétfői számában a Világgazdaság a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. tájékoztatása alapján.

Fenntartható Sziget?

Már évek óta kimondott tény, hogy a Szigetet nem nekünk, magyaroknak szervezik, hanem a külföldi vendégek igényeire szabják, akárcsak a fővárosi bulinegyedet.

Babzsákon fekve Mozartot hallgatni

Régi koncepció, hogy a Sziget Fesztivál lazítós, „chill-out” helyszínén, a legtöbb könnyűzenei fesztivállal szemben, klasszikus zene szóljon.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …