Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: sziget fesztivál

66 cikk 1/7 oldal

Fenntartható Sziget?

Már évek óta kimondott tény, hogy a Szigetet nem nekünk, magyaroknak szervezik, hanem a külföldi vendégek igényeire szabják, akárcsak a fővárosi bulinegyedet.

Babzsákon fekve Mozartot hallgatni

Régi koncepció, hogy a Sziget Fesztivál lazítós, „chill-out” helyszínén, a legtöbb könnyűzenei fesztivállal szemben, klasszikus zene szóljon.

Shakespeare legújabb hódítása

Egy eredetileg gyerekeknek szánt, interaktív mikroszínházban próbálhatták ki a fesztiválozók rendezői érzéküket, a pár perces program egyszerre vicces és misztikus élmény volt.

BKK: Felújításra szorul, de biztonságos a K-híd

Sosem látott tömegjelenetekre került sor a Sziget Fesztivál nulladik napján. A lapunk által megszólaltatott biztonsági személyzet szavai­ból az derült ki, csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia.
66 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.