Sziget-örökbérletet kapott ajándékba a tízmilliomodik látogató

Egy 32 éves magyar nő lett a Sziget Fesztivál történetének tízmilliomodik látogatója. A szerencsés fesztiválozót pénteken Kádár Tamás főszervező köszöntötte a bejáratnál.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 11. 15:10
Mikes Veronika a Sziget Fesztiválon
Budapest, 2023. augusztus 11. Mikes Veronika, az idén 30 éves Sziget fesztivál tízmilliomodik látogatója a rendezvény bejáratánál 2023. augusztus 11-én. A 32 éves budapesti nõ Sziget-örökbérletet kapott ajándékba. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi Forrás: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvényre péntek dél körül kiérő Mikes Veronika egy Sziget-örökbérletet kapott ajándékba. „Most másodszor életemben jöttem ki a Szigetre, néhány évvel ezelőtt jártam először a fesztiválon. Napijegyet vásároltam, az Imagine Dragons-koncertre érkeztünk a nővéremmel” – mondta a tízmilliomodik „szigetelő”.

Érkeznek a látogatók a Sziget Fesztiválra 2023. augusztus 9-én (Fotó: Kallus György/Világgazdaság)

Kérdésre válaszolva kitért arra, hogy Budapesten él, a Magyar Nemzeti Bankban dolgozik, szabadidejében szeret zenélni, régebben hegedült, és kedveli a sportolást.

Az idén 30 éves Sziget Fesztivál kilencmilliomodik látogatója, egy akkor 16 éves svájci diáklány 2018-ban vette át örökbérletét.

A Szigeten pénteken az Imagine Dragons előtt a Carson Coma és Yungblud is fellép a nagyszínpadon.

Borítókép: Mikes Veronika, az idén 30 éves Sziget Fesztivál tízmilliomodik látogatója a rendezvény bejáratánál 2023. augusztus 11-én. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.