Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: szocialisták

259 cikk 1/26 oldal

Az unió döntené el, mennyi húst ehetünk

Felére csökkentené a hús-, a hal- és a tojásfogyasztást az Európai Unió állatjóléttel foglalkozó csoportja, az erről szóló terveket a szocialisták és a zöldek is támogatják.

Sajátjainak harangozott

Miközben szocialistáink tótumfaktumai pártjuk sorvadásán jajveszékelnek, választmányuk szombaton kétharmados többséggel úgy határozott: Ujhelyi István legyen a felekezet brüsszeli képviselője.

Portugáliában a kormánypártok nyerték a voksolást

A kormányzó szocialisták nyerték az európai parlamenti választást Portugáliában – derül ki a vasárnap éjjel nyilvánosságra hozott eredményekből, amelyeket a voksok 99 százalékának összesítése után tettek közzé Lisszabonban.

Csúnyán leszerepelt az MSZP–Párbeszéd

Jávor Benedek, az MSZP–Párbeszéd európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltje súlyos vereségként értékelte, hogy a két közös listán indult párt egy mandátumot szerezhet az EP-ben.

Frans Timmermansék nyerhettek Hollandiában

Nagy meglepetésre a Munkáspárt nyerhette az EP-választást Hollandiában, megelőzve Mark Rutte jobbliberális kormánypártját és Thierry Baudet újjobboldali pártját.

Műkedvelők elképzelések híján

Vasárnap az EP-választáson tartanak országos szintű közönségszavazást a DK-tól a Jobbikig tartó magyar parlamenti ellenzéki színház produkciójáról.

Bangóné, a politika és az erkölcs

Bangóné Borbély Ildikó patkányozása után felmérések készültek, amelyek egyértelműen megmutatták, hogy a közvélemény döntő része elítéli a szocialista politikus kirohanását.
259 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.