Márki-Zay Péter egykori jobbkezével és Gurmai Zitával járja az országot az MSZP

A Márki-Zay Péterrel szakító hódmezővásárhelyi exalpolgármester, Kis Andrea Gurmai Zitával tartott lakossági fórumot Békés vármegye székhelyén.

Forrás: FACEBOOK2023. 09. 08. 18:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sok érdeklődőt vonzott az MSZP úgynevezett Jóléti Magyarország fóruma Békéscsabán, melyen Gurmai Zita országgyűlési képviselő vezetésével fejtették ki a szocialista politikusok, többek között Kis Andrea, a párt országos elnökségi tagja és Miklós Attila városi elnök az álláspontjukat hazánk helyzetéről. Az utcafórumon részt vett még Korózs Benjamin, a Societas elnöke is. 

Az MSZP egyébként már pár hete járja az országot, a Magyar Nemzet információi szerint nemcsak a szavazóikat próbálják megtalálni, de van olyan hely, ahol jelölteket is próbálnak rávenni, hogy induljanak el jövőre az ő támogatásukkal az önkormányzati választásokon. 

A most Békéscsabán kampányoló Kis Andrea egyébként korábban Márki-Zay Péter alpolgármestere volt Hódmezővásárhelyen.

Korábban beszámoltunk arról is, hogy ismét elveszítette egy korábbi szövetségesét Márki-Zay Péter, miután Kis Andrea lemondott a tisztségéről. „Ez a város két táborra szakadt. Ez a helyzet végtelenül káros a város fejlődésére. A legutóbbi közgyűlés hangneme nekem már nagyon bántó volt. A mostani közgyűlés hangneme is bántó, gyakorlatilag öt éve végezzük a munkánkat ilyen körülmények között. Személyeskedéstől sem mentes viták, egymás véleményének letiprása. Öt éve szövetséget kötöttünk. […] Dezinformációk, lejárató posztok, vádaskodások” – részletezte a távozása okait az alpolgármester, egyúttal bírálta Márki-Zay Pétert.

Borítókép forrása: Facebook/MSZP

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.