Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 13., csütörtök, Ipoly napja
HÍR TV – Csörte:Gödi balhé: hogy lesz így egy közös lista?

Címke: tagállamok

24 cikk 1/3 oldal

Eljött a globális visszafordulás ideje?

Az Európai Unió politikai egységesülése évekig lekerülhet a napirendről a koronavírus-járvány hatására, vélte Kiszelly Zoltán politikai elemző.

Brüsszel mégis hazánkra erőltetné a genderelméletet

Az Európai Bizottság továbbra sem tett le arról, hogy a tagállamokra kényszerítse az isztambuli egyezményt, amely csak a hivatalos meghatározása szerint szól a nőket ért erőszak elleni fellépésről.

Szakértő: Az Európai Unió jelentős hibájára mutat rá a brexit

Az Egyesült Királyság kilépése az Európai Unióból rámutat arra a hibára, hogy az unió sok területen túlzott mértékben elvett hatásköröket a tagállamoktól – mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Összetartást vár Brüsszel a tagoktól

A tapasztalatok szerint az erő nem az elszigeteltségben, hanem a közös munkával felépített unióban rejlik – erre figyelmeztetett Brüsszelben Ursula von der Leyen.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …