Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: török

8 cikk 1/1 oldal

Erdoğan találkozik a jövő héten Trumppal Washingtonban

A két ország közötti feszültség miatt a hivatalos megerősítésig nem volt biztos, hogy a török elnök elfogadja-e az invitálást. Erdoğan a hét elején azzal is fenyegetett, hogy lemondja az utat.

Légitámadás ért egy török konvojt Idlíbben, halottak

Légitámadás ért hétfőn az északnyugat-szíriai Idlíb tartományban egy török konvojt, amely az egyik ottani török megfigyelőponthoz tartott. Az incidensben három civil meghalt, 12 civil pedig megsebesült – közölte hétfőn a török védelmi minisztérium.

Fél lábbal Nyugaton

Egyes szakértők nem tartják kizártnak, hogy az orosz légvédelmi rendszer megvétele miatt a törököknek menniük kell a NATO-ból.

Európát védtük, de nélkülük

Konstantinápoly eleste után csak idő kérdése volt, mikor mérnek hasonló csapást a törökök Magyarországra. Nándorfehérvárnál csaknem háromhetes küzdelemben Hunyadi János legyőzte a legyőzhetetlent.

Törökméz

A világ sportjában kétségkívül nagy divat az országváltás, a jobb lehetőség felé indulás, néhány helyen, így a törököknél pedig az apanázs, a „törökméz” mellé új nevet is adnak.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …