Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: Tusványos

49 cikk 1/5 oldal

Orbán, Salvini, Trump – a siker titka

A politikacsináló ellenzéki sajtó azonnal nyüszíteni kezd, ha leírjuk, ettől még tény: Orbán Viktor ma Európa, a világ egyik meghatározó politikusa.

Európai politikaformálás Erdélyben

Orbán Viktor idei tusványosi előadásának különlegessége, hogy az aktuálpolitikai folyamatok felvázolásán túl a kormányfő összegezte az elmúlt harminc év történéseit.

Keménymag: Semmi menthető nincs az MSZP-ben

A Keménymagban szó volt még a tusványosi tábor zenei kínálatáról, és arról, miért nevezte Trump elnök a radikális baloldal gyogyósainak az antifát.

Erdélyi ostromállapotról beszélt Tőkés László

Tőkés László szerint az erdélyi magyarság harminc évvel a diktatúra bukása után is ostrom alatt van, és annak a román nemzetpolitikának az áldozata, amelyet Nicolae Ceausescu neve fémjelzett.

Magyar bestseller

Orbán Viktornak, a Fidesznek van egy jó története. Magyarországról, a magyar nemzetről – határon innen és túl –, arról, hogy mi történt velünk, mi az, ami van, és hogyan lesz majd ezek után.

Orbán Viktor elbúcsúzott

Az eseményen nagy hatású beszédet mondó Orbán Viktor elköszönt a 30. Tusványostól, aki a Facebookra feltöltött fényképpel üzent.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …