Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: Új-Zéland

147 cikk 1/15 oldal

Tíz év után letaszították a rögbi-világranglista éléről Új-Zélandot

Tíz év után letaszították a rögbi-világranglista éléről Új-Zélandot, hétfőtől Wales vezeti majd a rögbi világszövetség (World Rugby) összesítését, miután a szeptemberben kezdődő világbajnokságra való felkészülési mérkőzésen a walesiek hazai pályán legyőzték Angliát.

A nagyság időnként hátrányt jelent

Valószínűleg röpképtelenek voltak azok a nagyjából egy méter magas, akár hétkilósra megnövő papagájok, amelyek maradványaira a közelmúltban bukkantak a déli félteke különleges szigetén.

Bizonyos korallszigetek ellenállóak a klímaváltozással szemben

Bizonyos korallszigetek ellenállónak tűnnek a klímaváltozással szemben. A Csendes-óceán alacsonyan fekvő korallszigetei hajlamosak formát változtatni a klímaváltozás hatására ahelyett, hogy egyszerűen az emelkedő víz szintje alá süllyednének és lakhatatlanná válnának, mint ahogyan azt korábban feltételezték a kutatók.

Ezúttal megálltunk 24 gólnál

Még mindig nehezen tudjuk megemészteni a vasárnapi 64-0-t a Koreai Köztársaság női pólósai ellen — ebből az alapállásból kiindulva kimondottan szórakoztató volt a mérkőzés.
147 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.