Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: Új-Zéland

65 cikk 1/7 oldal

Új-Zélandon kísérletként fegyveres reagáló rendőri egységeket állítanak fel

Új-Zélandon kísérletként fegyveres reagáló rendőri egységeket állítanak fel, hogy sokkal hamarabb reagáljanak a hatóságok olyan esetekre, mint amilyen idén március 15-én Christchurch két mecseténél történt terrorcselekmény, amelyben 51 embert gyilkolt meg egy szélsőjobboldali, rasszista támadó – jelentette be pénteken a helyi rendőrség.

Tíz év után letaszították a rögbi-világranglista éléről Új-Zélandot

Tíz év után letaszították a rögbi-világranglista éléről Új-Zélandot, hétfőtől Wales vezeti majd a rögbi világszövetség (World Rugby) összesítését, miután a szeptemberben kezdődő világbajnokságra való felkészülési mérkőzésen a walesiek hazai pályán legyőzték Angliát.

A nagyság időnként hátrányt jelent

Valószínűleg röpképtelenek voltak azok a nagyjából egy méter magas, akár hétkilósra megnövő papagájok, amelyek maradványaira a közelmúltban bukkantak a déli félteke különleges szigetén.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …