Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 4., szombat, Ulrik napja
HÍR TV – TROLL:Az Index a lét és nemlét mezsgyéjén.

Címke: újhelyi

9 cikk 1/1 oldal

Márciusban újra kezdik

Azt beszélik, hogy az elfekvőben pulzáló szocialista párt vezetése – a kongresszus és a választmány háttérbe szorításával – magához ragadná a tényleges hatalmat.

A gyökerek maradtak

Harminc szál gyertyát kellene ma elfújniuk az ünneplőknek az MSZP születésnapi buliján. Vajon lesz-e elegendő szuflája az elfekvőben nyögdécselő társaságnak?

Nekünk efféle baloldal jutott

A DK, az MSZP és a Momentum képviselőinek azon ádáz küzdelme, hogy a kormánypárti képviselők bizottsági alelnökké választását megakadályozza, színtiszta erkölcsi hazaárulás.

Viharos lesz az MSZP választmányi ülése

Ma eldől, hogy Ujhelyi Istvánt vagy Szanyi Tibort küldi-e az MSZP Brüsszelbe, ám bármilyen döntés is születik, az tovább mélyíti a párton belüli törésvonalakat.

Ujhelyi, a Fidesz-aktivista

Azontúl, hogy tovább erősítette a kormánypártok szavazótáborát, arra is jó volt Bangóné patkányszózata, hogy megtudtuk, hányadán áll józanság tekintetében az ellenzéki oldal.

Magyar megélhetési ellenzék

Gyurcsány az MSZP-ből való kiválása óta egyfolytában arra törekszik, hogy a szocialisták szavazóit megszerezze, s a balliberális oldal meghatározó tényezője legyen.

Mesterházy Attila az MSZP-ben maradt

Hiába kezdeményezték a kizárását információk kiszivárogtatásának vádjával, az MSZP illetékes testülete megszüntette a Mesterházy Attila elleni fegyelmi eljárást.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …