Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: Újpest

148 cikk 1/15 oldal

Húszmillió euróért eladó az Újpest

Roderick Duchatelet nem árulja, de megfelelő ajánlat esetén eladná az Újpest FC-t. Lapunk érdeklődésére azt is elmondta, mennyiért: húszmillió euróért.

A Jobbik kampánytémája a cigányozás Újpesten

Bár az uniós parlamenti választáson külön listával indulnak az újpesti ellenzéki pártok, kommunikációjuk már most összehangolt: részben a vélt vagy valós cigányellenes hangulatra épül.

Újpesten kezdte meg működését Magyarország első kézműves ginfőzdéje

Újpesten, az Első Magyar Gin Manufaktúra Zrt. mintegy 75 millió forintos saját beruházásával megkezdte működését Magyarország első olyan szeszfőzdéje, mely kisipari technológiával, kizárólag gin előállítására szakosodott. A főzde fő terméke az Opera Gin Budapest.

Álmában már bajnok az Újpest

Szombaton a 180. bajnoki mérkőzését dirigálta az Újpest kispadján Nebojsa Vign­jevics. A belgrádi mester rendelkezik immár a legtöbb bajnokival a valaha az NB I-ben dolgozó külföldi edzők közül.

Emitt gólzápor, amott kapusbravúr

A Ferencváros második félidei parádéjával már-már kieső helyre taszította a Puskás Akadémia csapatát a labdarúgó NB I 22. fordulójában.

Nikolics is úgy látja, cserélni kell

A Ferencváros volt a forduló egyik legnagyobb nyertese. Legfőbb vetélytársa, a Mol Vidi megint kikapott, így a Fradi előnye már kilenc pontra nőtt.

Akkora a derbi, hogy már római a sorszáma

A házigazda Újpest FC honlapján impozáns indítóképpel harangozzák be a 225. bajnoki derbit, a lila-fehérek és a Ferencváros ma este fél nyolckor esedékes összecsapását.
148 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.