Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Újpest

161 cikk 1/17 oldal

Szétesőben az újpesti szocialista párt

Csóka János Pál azt is sérelmezte, hogy az MSZP átengedte a körzetet a DK-nak. Összesen mintegy 15-20 ember hagyta ott a közelmúltban az újpesti szervezetet.

Mindent elpuskázott a Puskás

Akadtak szép megmozdulások az NB I 2. fordulójában, csak a Debrecen és a Paks tudott élni a hazai pálya előnyével, a Puskás Akadémia pedig saját magát verte meg a Mol Fehérvár ellen.

Megbánta, másképp csinálná

Az 59 éves Kardos József mérkőzésellenőrként járja az országot, Csepelen gyerekeknek tart edzéseket, és néha elgondolkodik, miért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A szurkoló joga és felelőssége

A Fehérvár FC gyorsan kiheverte az Európa-liga-kudarcot, vasárnap végig fölényben futballozva 4-2-re legyőzte az újonc Kaposvárt a labdarúgó NB I első fordulójában.

Újpesten felszámolta magát a Magyar Szocialista Párt

Bezúzott Népszava-melléklet, KGB-s vádak, Gyurcsány forintjai – újabb botrányos részletek arról, hogyan játszotta át az MSZP vezetése a DK-nak Újpest országgyűlési képviseletét.

Álruhában számol le egymással az ellenzék

Az Újpesti Patrióták Egyesület Hor­váth Imre volt szocialista politikus nevén van, aki ezen szervezet logója alatt elképzelhető, hogy indulni fog októberben az önkormányzati választáson.

Nem végcél, csak egy lépcsőfok

A magyar labdarúgás sajnos nem bővelkedik az olyan tehetségekben, akikben benne rejlik a potenciál, hogy válogatottságig, külföldi szerződésig vigyék. Zsótér Donát mindenképpen közéjük tartozik.
161 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.