Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: válogatott

241 cikk 1/25 oldal

Csak egy szabályozó lehet: a verseny

Sallói Istvánnak a játékos-, majd a sportvezetői pályafutása is több érdekességgel szolgál, ám elsősorban a magyar labdarúgásról alkotott általános gondolatai tanulságosak.

Rossi magyarul hirdetett keretet

Huszonhárom nappal a június 8-án esedékes, Azerbajdzsán elleni Eb-selejtező előtt kijelölte bő keretét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Becsüljük meg, hogy osztályt ismételhetünk

A 2011-ben és 2018-ban egyaránt hazai pályán elszalasztott feljutás a modern kori magyar jégkorong két fájó, feledhetetlen mulasztása, amely legnagyobb kudarcát azonban pénteken szenvedte el.

Máris előtérben a B terv

Mindkét válogatottban csökkent a honosított játékosok száma, nálunk és a koreaiaknál is három-három tengerentúli születésű hokis korcsolyázott ki.

Májusban már táborozhat Verrasztó

A debreceni ob záró napjának döntői előtt ülést tartott a Magyar Úszó Szövetség elnöksége, ahol egyhangúlag elfogadták a Sós Csaba szövetségi kapitány által előterjesztett vb-csapatot.

Ötösével szerzik a gólokat az angolok

Gareth ­Southgate alakulata az A csoportban két keményebb riválist ütött ki: három nappal azután, hogy a Wembley-ben 5-0-ra verte a cseheket, hétfő este Montenegróban ­5-1-re győzött.

Immár százszoros válogatott Dzsudzsák Balázs

Az immár százszoros válogatott Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgócsapat kapitánya a világbajnoki ezüstérmes horvát együttes felett aratott 2-1-es vasárnapi győzelem után azt mondta: éppen ilyen jubileumi mérkőzésről álmodott.
241 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.