Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 13., szerda, Szilvia napja

Címke: válogatott

32 cikk 1/4 oldal

Lelkesítés gyanánt

Csütörtökön a Rossi-éra legpocsékabb mérkőzését játszotta a magyar labdarúgó-válogatott. Nem tőlünk származik a minősítés, hanem magától a szövetségi kapitánytól.

Villámkarrier harmincon túl

Feczesin Róbert egy hónapja igazolt haza, avagy vissza az Újpesthez, s az NB I előző három fordulójában négy gólt szerzett, szombaton a listavezető Fehérvár legyőzéséből is góllal vette ki a részét.

A szlovákok szerint az Eb-részvételük a tét

Marek Hamsik csapatkapitány szerint a szlovák labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnoki részvétel lesz a tét hétfőn a magyarok elleni budapesti selejtezőmérkőzésen.

Valós az igény hazánkban egy nemzeti stadionra

Nem pusztán sportszakmai, építészeti, hanem rendszeresen visszatérő közéleti kérdés, miért van szükség Budapesten új futballstadionra. A válasz pofonegyszerű: az emberek igényt tartanak rá.

Játékban az alapemberek

A hét végén nem dőlt ki senki sem, Nagy Ádám sérülése is szépen gyógyul, s válogatott játékosaink többnyire jó élményekkel töltekezve érkeztek meg Telkibe.

Megbánta, másképp csinálná

Az 59 éves Kardos József mérkőzésellenőrként járja az országot, Csepelen gyerekeknek tart edzéseket, és néha elgondolkodik, miért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Már csak egy hónap a kulcsmeccsig

Egy hónap. Ennyi van hátra a magyar labdarúgó-válogatott — ezúttal helyénvaló az elkoptatott jelző — sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező mérkőzéséig Szlovákia ellen.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …