Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: válogatott

257 cikk 1/26 oldal

A szlovákok szerint az Eb-részvételük a tét

Marek Hamsik csapatkapitány szerint a szlovák labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnoki részvétel lesz a tét hétfőn a magyarok elleni budapesti selejtezőmérkőzésen.

Valós az igény hazánkban egy nemzeti stadionra

Nem pusztán sportszakmai, építészeti, hanem rendszeresen visszatérő közéleti kérdés, miért van szükség Budapesten új futballstadionra. A válasz pofonegyszerű: az emberek igényt tartanak rá.

Játékban az alapemberek

A hét végén nem dőlt ki senki sem, Nagy Ádám sérülése is szépen gyógyul, s válogatott játékosaink többnyire jó élményekkel töltekezve érkeztek meg Telkibe.

Megbánta, másképp csinálná

Az 59 éves Kardos József mérkőzésellenőrként járja az országot, Csepelen gyerekeknek tart edzéseket, és néha elgondolkodik, miért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Már csak egy hónap a kulcsmeccsig

Egy hónap. Ennyi van hátra a magyar labdarúgó-válogatott — ezúttal helyénvaló az elkoptatott jelző — sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező mérkőzéséig Szlovákia ellen.

Minimális esély maradt az olimpiára

Nem most, januárban rontották el. Válogatottunk a csalódást keltő tizedik helyen végzett a januári világbajnokságon, így az olimpiai részvétel kiharcolása más csapatok eredményeitől függ.

Első Péter, Zala büszkesége

Zalaegerszegi legenda, Péter Zoltán az első futballista a megyéből, aki bemutatkozott a magyar válogatottban. Sőt a mai napig ő az egyetlen Zalai, aki szerepelt világbajnokságon.
257 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.