Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 27., péntek, Virgil napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPAz alapítók nem ezt akarták.

Címke: város

24 cikk 1/3 oldal

Beperlik a városukat a folyamatos félelemben élő lakosok

Újabb városban lett elegük a lakosoknak a Black Lives Matter nevű mozgalom következményeiből. A helyiek pert indítottak azért, mert nincs elég rendőr, emiatt rend sincs a városban, az emberek pedig már féltik az életüket.

Két fertőzött miatt lezártak egy egész várost

Lezárták a dél-kínai Jünnan tartományban található Zsujli várost, miután a hétvégén két, külföldön megfertőződött beteget diagnosztizáltak a koronavírus okozta Covid-19 nevű betegséggel – adta hírül kedden a Hszinhua kínai állami hírügynökség.

A gyermekek töredékére vigyáznak óvodákban

A nagyvárosokban a bölcsődés és óvodás gyermekek egy-két százaléka veszi igénybe az ügyeleti ellátást – derült ki a Magyar Nemzet körkérdéséből.

Karácsonyék befelé forduló Budapestet akarnak építeni

Egy friss CEU-s tanulmány szerint a kormány városhatáron túlnyúló közösségi közlekedésfejlesztési projektjei szemben állnak a barna mezős területek beépítését hangsúlyozó balliberális városvezetés érdekeivel.

A milliárdos kottájából játszik az ellenzék

A bevándorláspárti milliárdos a magyar ellenzék programját visszamondva, az önkormányzatokat nevezte meg a nemzetállami kormányokkal szembeni ellenállás terepeként.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …