Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 7., péntek, Ibolya napja
HÍR TV – PUBLI CAFE:Hetvenéves hátránnyal indult a nemzeti kultúra

Címke: város

20 cikk 1/2 oldal

A gyermekek töredékére vigyáznak óvodákban

A nagyvárosokban a bölcsődés és óvodás gyermekek egy-két százaléka veszi igénybe az ügyeleti ellátást – derült ki a Magyar Nemzet körkérdéséből.

Karácsonyék befelé forduló Budapestet akarnak építeni

Egy friss CEU-s tanulmány szerint a kormány városhatáron túlnyúló közösségi közlekedésfejlesztési projektjei szemben állnak a barna mezős területek beépítését hangsúlyozó balliberális városvezetés érdekeivel.

A milliárdos kottájából játszik az ellenzék

A bevándorláspárti milliárdos a magyar ellenzék programját visszamondva, az önkormányzatokat nevezte meg a nemzetállami kormányokkal szembeni ellenállás terepeként.

A tegnap jövője élhetetlen városokban

A világon egyetlen olyan ország van, ahol találomra felépítenek egy várost, az pedig rohamos sebességgel benépesül, szinte függetlenül attól, hol található.

Ellenszélben

A kiveszőben lévő vidéki életformát ma zászlóra tűzni annyit jelent, mint szembemenni a korszellemmel. Márpedig most valami ilyesfélének vagyunk tanúi.

A líbiai vezetéshez hű erők visszafoglalták Garján városát

A Tripoliban székelő nemzeti egységkormányhoz hű milíciák szerdán visszafoglalták a fővárostól 75 kilométerre délre található Garján városát a kelet-líbiai vezetéshez hű Halifa Haftár tábornok erőitől – jelentette az al-Maszdar helyi hírportál.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …