Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Csörte:Tüntetés egykor és tüntetés most

Címke: vendégforgalom

10 cikk 1/1 oldal

Legvonzóbb arcát mutatta a főváros

Vonzza a befektetőket Budapest szárnyaló turizmusa, ahol egyetlen év alatt háromezer új férőhely jelent meg a kereskedelmi szállásadóknál, a hosszú távra tervezett befektetések idén is folytatódnak.

Már telítődnek a fővárosi hotelek

Már csak a decemberi adatok hiányoznak a 2019-es eredményhez, amely a várakozások szerint Budapesten minden korábbit felülmúló rekordévet igazol majd.

A turizmus az európai élvonalba emelte hazánkat

A tavalyi rekordévet követően úgy tűnik, idén ismét megdőlnek a vendégforgalmi adatok, a nemzetközi kínálatban eddig soha nem tapasztalt népszerűségünk pedig további fejlődési irányt szab a stratégiai ágazatnak.

KSH: 2,0 százalékkal nőtt a vendégforgalom februárban

Februárban 2,0 százalékkal nőtt a szálláshelyek vendégforgalma, a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 3,3 százalékkal, a belföldieké 0,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …