Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: Venezuela

348 cikk 1/35 oldal

Többen életüket vesztették Venezuelában egy rablázadásban

Legkevesebb 29 rab vesztette életét és a biztonsági erők tizenkilenc tagja sebesült meg pénteken az északnyugat-venezuelai Acarigua városának rendőrségi fogdájában történt lázadásban – közölte az El Nacional című venezuelai napilap.

A venezuelai ellenzék nem kezdett közvetlen tárgyalásokat a kormánnyal

A venezuelai ellenzék nem kezdett közvetlen tárgyalásokat a kormánnyal Norvégiában, a felek egyelőre csak felmérik a helyzetet – mondta pénteki rádiónyilatkozatában Stalin González, az ellenzéki többségű parlament második alelnöke, aki maga is jelen van Oslóban, az „előzetes kapcsolatfelvétel” helyszínén.

Venezuelai elnök: A CIA-nak dolgozott a volt hírszerzési vezető

A venezuelai hírszerzés (SEBIN) volt vezetője, Manuel Cristopher Figuera tábornok az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnek (CIA) dolgozott – jelentette ki a dél-amerikai ország elnöke, Nicolás Maduro helyi idő szerint pénteken.

Száz éve az elesettek szolgálatában

Akár a háború dúlta Szíriáról, vagy a Mozambikot sújtó természeti katasztrófáról van szó, a segítségnyújtókon látható vörös kereszt, félhold illetve kristály mind ugyanazt a szervezetet takarja.

Hazaárulással vádolnak több venezuelai ellenzéki képviselőt

Hazaárulás és lázadásra uszítás miatt büntetőeljárást indított kedden a Nicolás Maduro elnökhöz hű legfelsőbb bíróság ellenzéki politikusok ellen az előző héten megkísérelt katonai felkelés kirobbantásának kísérletével összefüggésben.
348 cikk 1/35 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.